Lehet venni az autóhoz 2db éves megyei matricát?
Figyelt kérdés
Fel szoktam járni Pestre Heves-megyéből, de így a éves megyei matrica nem tudom ugrik-e.Ha két megyeit lehet-e venni? Ha jól számolom akkor csak 2x5eFt lenne.Az éves vagy 40 rugó.Az autópályának csak ezt a szakaszát használnám.
2015. márc. 11. 06:30
1/3 anonim válasza:
Igen, akárhányat vehetsz (9 megyére már érdemesebb az országos évest megvenni 43.000-ért).
2/3 anonim válasza:
több mint 2 hónappal a bevezetése után még mindig itt tartunk........no comment....
3/3 anonim válasza:
Persze hogy lehet. Én 4 db-ot vettem. Ezt megúszom 20e-ből, ami még mindig olcsóbb mint a 43e, amit előző években fizettem ugyan azért az útvonalért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!