Nagyon tetszik ez a kocsi. Igazabol nemetbol hoznam be szoval egybe van szervizelve van papirok vannak rola nem nagyon kell hozza nyulni. Maximum a felnik es a sotetitett ablakokat megcsinalni. Es ezek igy mind oke de az alkatresz arakkar azokkal nem vagyok tisztaba. Ha adnatok nekem ertelmes infokat azt megkoszonnem. Lehetoleg akinek szemelyes tapasztalata van vagy hozzaertok. Ne valami ladas trabantosok, mer annyit tudok nyilvan h trabant meg audi alkatresz kozott nagy az ar kulonbseg.
a gépeden nem működik a google,vagy mit tart vissza attól hogy beird a keresőbe hogy audi tt akármilyen alkatrészének az ára!?!?!De meg még ha konkrét dolgot kérdeztél volna,de nem csak kérdezz úgy "általában",ködösits,tedd hozzá hogy te akkora szakértő vagy,hogy tudod a trabanthoz olcsóbb az alkatrész,és aztán sértődj meg az ilyen válaszokon mint például ez és pontozd le.........
2015. febr. 26. 22:29
2/13 anonim válasza:
Alkatrész? Most soroljuk fel neked azt a kismillió alkatrészt, persze bruttó és nettó árral együtt, amiből áll egy autó?
2015. febr. 26. 22:41
3/13 anonim válasza:
...A TT összes szériájához???
2015. febr. 26. 22:52
4/13 anonim válasza:
Nem egy férfias autó, de mivel audi tehát prémium nyilván nem suzuki árban vannak. Csak egy kis logika kell mivel az audi tt egy kicsit exkluzívabb, mint egy sima a4 ebből kifolyólag valamivel drágább. És egy sima a4hez sem suzuki árban vannak a belevalók. :D Okoska.
2015. febr. 26. 22:54
5/13 anonim válasza:
5.000 - 860.000-ig
Na, most jobb???
2015. febr. 26. 23:12
6/13 Koaxk Ábel válasza:
Nem olyan horror egy Audi-t se fenntartani, van pár húzósabb tétel, de ezt leszámítva nem vészes.
Uhaa vertejaa :D na igen szamitottam az ilyen hulye bunko valszokra. Aki hasznos tanacsot irt annak nagyon szepen koszonom h idot szamt a kommentre. Igen gondoltam h egy sima a4 es hez se lesz ugyan annyi az alkatresz mint egy suzukihoz okoska..
Akkor ennyi erobol a lotus elise se egy ferfias kocsi mivel gondolom a meretere ertetted. Az alkatreszeket nem kell felsorolni eleg egy atlagos ar fobb alkatreszekre amiket gyakrabban kell cserelni vagy hamar kimegy belole ezert is irtam oda h hozzaertok, nem pedig okoskodok. :D
2015. febr. 27. 00:25
9/13 anonim válasza:
és még megmagyarázza,hogy mi vagyunk a bunkók meg okoskodók!!!de akkor tudod mit,tessék itt egy átlagár:28965ft......vagy ha ez nem tetszik akkor legyen mondjuk 17599.........
2015. febr. 27. 07:26
10/13 anonim válasza:
Személyes átvételnél 75.391 Forint, utánvéttel plusz 3990.
Hülye. Tanulj már meg írni. Meg amúgy is MILYEN ALKATRÉSZRŐL beszélünk? Tegyük fel neked kell egy szervó szivattyú. Fogsz találni gyári újat (hasamraütök) 60 ezerért, utángyártott újat 40ezerér, bontott gyárit 30 ezerért, vagy bontott utángyártottat 15 ezerért.
Üsd már be az alkatrészkeresőbe és keress.
Egy alkatrész ára legyen X.
Van ahol megtalálod 0.5 X-ért, és van ahol ugyan azt a minőséget megtalálod 2 X-ért.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!