Seat Ibiza-hoz keresek "tuning alkatrészeket". Van aki jártas a témában?
Figyelt kérdés
Konkrétan egy Seat Ibiza II (1994)-ről lenne szó és optikailag szeretném kicsit feldobni, ezért egy-két "tuning" karosszériaelemet keresek. Ami jelenleg érdekel és egyszerűen nem találok az embléma nélküli hűtőrács (maszk). Ha esetleg valaki tud ilyet kérem ne tartsa magában. Ha bővebb info kell az autóról, szóljatok. Köszönöm!2015. márc. 10. 17:11
1/3 Koaxk Ábel válasza:
Nem akarok hülyeséget mondani de emlékeim szerint a Seat Ibiza 2 karosszéria ügyben majdnem teljesen megegyezik a VW Polo 6n-el, mint ahogy a Seat Cordoba a VW Polo 6n Classic-al. Ha helyes az infóm, akkor jó lehet hozzá a Polo hűtőrácsa is!
3/3 A kérdező kommentje:
1. Igen, tulajdonképpen az egész autó Volkswagen (a motor is), csak abban nem vagyok/voltam biztos, hogy a kaszni melyik VW-vel kompatibilis (már ha az). De mindenképp utánajárok ennek, köszi a tippet. :)
2. Deviltuningot nézegettem én is, első lámpát is szerintem onnan szerzem majd be, ha lesz rá pénz, de konkrétan az enyémhez való első rácsot/maszkot nem találtam, de azért köszönöm a választ. :)
Válaszokat, ötleteket még mindig várok! :D
2015. márc. 12. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!