Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Motorral felmehetek a piroslám...

Motorral felmehetek a piroslámpánál legelőre az autók közt?

Figyelt kérdés
nagymotorról van szó,igaz nem számít.

2015. márc. 10. 12:35
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Igen, én is arról beszélek.

A kérdés az, hogy honnan tudná a motoros, hogy mikor fog váltani a lámpa és a sor mikor indul? Pont az a probléma ezzel, mint az összes ilyen módosítással. Nincs normálisan végiggondolva, nincsenek a feltételek biztosítva és pláne nincsenek betartatva

2015. márc. 11. 10:46
 12/19 anonim ***** válasza:
Egyszerű: Amikor áll a sor, akkor kerüli a sort, szabályosan. Amikor elindul a sor, akkor megy velük együtt. Vagy gyorsabban, vagy lassabban, vagy azonos sebességgel. A szabály célja a biztonság, nem a kódolt veszélyeztetés. A motoros, bringás nagyobb biztonságban van az autó előtt, mint mellette. Ezért mehet előre.
2015. márc. 11. 11:55
 13/19 anonim ***** válasza:
Én ezt még mindig értem, de még mindig nincs arra válasz hogy amikor elindul a sor és két autó között megy a motoros akkor nyomjon satuféket, mögötte az autók szintén, hogy be tudjon sorolni valamelyik neki tetsző sávba? Nem érződik mennyire nonszensz ez?
2015. márc. 11. 12:18
 14/19 anonim ***** válasza:
0%
idehaza sajnos sok a tuskó autós, bár egyszer az egyiket megszopattam, egyik nap megyek szépen lámpánál a sorban, egyik gyökér kinyitja az ajtót előttem vagy 10 méterre, mondom neki hogy hajtsa be, had guruljak előre, röhög rámfelé gúnyosan, mondom neki mégegyszer, megint röhög. Fogtam, 1-esbe löktem a motort, szépen lassan gurultam előre, mikor már csak vagy 2 cm volt a kerék meg az ajtó között, ráröhögtem a csávóra és odahúztam a motornak, úgy lehajtotta az ajtót előre hogy öröm volt nézni, pont váltott is a lámpa, én meg eltüntem. Megjegyzem ez már nem az első eset volt hogy kinyitották az ajtót előttem, csak ekkor telt be a pohár, a motor se a sajátom volt hanem céges, szóval nem számított hogy kicsit megkarcoltam a kocsi ajtóval.
2015. márc. 11. 18:41
 15/19 anonim ***** válasza:
Ha elindul a kocsisor, be sorolsz 2 kocsi közé és kész, mit kell ezen variálni? Mintha annyira bonyolult lenne...
2015. márc. 11. 18:43
 16/19 anonim ***** válasza:
Igen, annyira bonyolult lenne, mint látod a tahó 14es példájából.
2015. márc. 12. 07:01
 17/19 anonim ***** válasza:
36%
miért én vagyok a tahó? Mert elegem lett abból hogy a sok gyökér autós mit csinál a motorosokkal idehaza?? 13 évig voltam pizzafutár Olaszországba, naponta szambáztam a kocsik között, soha nem érdekelt senkit, nem dudáltak, nem nyitották ki az ajtót előttem, nem szidtak stb. Idehaza a tahó nép pedig megölné a másikat mert 1 méterrel előrébb tud állni mint ő, ez a magyar nép, gratulálok hozzá. Többek között ezért szégyelem azt hogy magyar vagyok, mert egy utolsó tróger nép a magyar, aki egymást szopatja, utálja, a széthúzást csinálja. Nyugodtan lehet lepontozni érte, sőt, a nagy magyarok nyugodtan átkozzatok el, nem érdekel, de nekem ez a véleményem.
2015. márc. 12. 08:06
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem pontozlak le, mert tökéletesen igazad van. Csak ugye ott a bökkenő, hogy ugyanazt csinálod, mint akiket szidsz, de mindenki más hülye. Pl betartanád a motorosokra vonatkozó szabályokat nem lenne ilyen. Persze mondani könnyű, én se mindig tudok türelmes lenni a sok idiótához. De a motorosoknál ez sokkal szembetűnőbb. És mindig az a motoros éppen tökéletes aki válaszol, de az úton mégse ezt látod.
2015. márc. 12. 08:44
 19/19 anonim ***** válasza:
ez hogy leszakítottam egy kocsi ajtót, ez már tudod hanyadik ilyen eset után történt? Legalább 2-300-ik ilyen autós megmozdulás után, mert már betelt a pohár nálam. Érted? 13 évig motoroztam, vittem a pizzát napi szinten Rómába anélkül hogy egyetlen autós is köcsögölt volna pedig járdán leparkoltam, kapubejáróba, szambáztam a kocsik között, senki nem köcsögölt pedig volt hogy eláltam a motorral a bejárót. A kocsis megvárta mig elmentem és nem ordított hanem normális volt.
2015. márc. 12. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!