Motorral felmehetek a piroslámpánál legelőre az autók közt?
Figyelt kérdés
nagymotorról van szó,igaz nem számít.2015. márc. 10. 12:35
1/19 anonim válasza:
Az utolsó kreszmódosítás szerint sajnos igen. Álló kocsisor esetén
2/19 anonim válasza:
Nem tudom, miért szomorkodik a barátunk, de igen, felmehet. Bringás is, sok helyen két stopvonal is van. Az első a kétkerekűeknek, picit hátrébb az autóknak
3/19 anonim válasza:
Sajnos?
Eddig is felmentünk,ezutan is felfogunk.
Majd biztos ott fogunk rohadni a kocsik mogott borruhaban 30 fokban,mert Sanyika izleset serti ha valaki gyorsabb nala.
4/19 anonim válasza:
Ki mondta, hogy sért?
Két kérdés:
Mi van ha közben vált a lámpa és elindul a kocsisor? Lavírozol a mozgó kocsik között?
Mi van a kis kávédarálókkal? Rohadtul lassabbak az autóknál.
És a bónusz, letöröd a tükröt egy autóról meg fogsz állni? Mert le fogod előbb utóbb, a motorosok is csak annyira képzettek mint az autósok (hihetetlenül b*lf*s* mindenki az utakon), a sávok általában keskenyek, az autósok sem pont vonalban állnak fel a lámpánál stb. Ugye, hogy nem.
Alapvetően ez egy tök jó ötlet lenne. Csak mondjuk ott ahol elfér a padka mellett egy keskeny sáv ahol előre tudnak menni.
5/19 anonim válasza:
Egyébként meg a sor elején nincs 30 fok? Röhej...
6/19 anonim válasza:
Jóhogy, nagy előny ez, én szoktam állórajtot venni, robogóval lehagyom őket :)
7/19 anonim válasza:
Persze fel mehetsz. Én is fel mennék
8/19 anonim válasza:
Csak robogóval és kerékpárral lehet előre menni, de akkor is szabályosan bal oldalról előzve. Magyarországon jobbra tarts szabály van, ezért nincs olyan hely ahol jobbról előzünk.
9/19 anonim válasza:
Kerékpársávból van úgy kialakítva, hogy jobb oldalon előre tudnak menni és az autók előtt kiszélesedik
10/19 anonim válasza:
Ne zagyváljatok. Álló autókról van szó, nem előzésről. Az álló autók mellett a kresz megengedi a motorosnak, bringásnak, hogy előre menjen, a sor elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!