Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Megszakítós simson S51-nél...

Megszakítós simson S51-nél melyik gyújtás alkatrész hibájától van, hogy meleg motornál gyenge a szikra?

Figyelt kérdés
Hidegen sötétkék-lila nagy szikra van és könnyen indul.Melegen nagyon gyenge szikra és csak tolásra indul.A gyújts pontosan van beállítva,a gyertya 260-as és őz barna,csak a széle fekete.
2015. márc. 10. 10:15
 1/5 anonim ***** válasza:
kondenzátor, lendkerék!!!!!
2015. márc. 10. 12:45
 2/5 anonim ***** válasza:
ja még a gyertyád is csinálhatja !!! és a lendkerék hogy okozhatja ha érdekel priviben elmondom!! mielőtt valaki hülyének nézne !!!!
2015. márc. 10. 12:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Üss össze a gyertyahézagon,nehogy nekem lendkereket cserélj egy hülye miatt ...
2015. márc. 10. 14:04
 4/5 A kérdező kommentje:
0,4 a gyertyahézag meg a megszakító hézag is.1,8 az előgyújtás.Még új a kondi is a gyertya is.
2015. márc. 10. 14:30
 5/5 joco5582 ***** válasza:

Én még nem hallottam róla, hogy szikraerősséget szín alapján lehetne mérni. Van rá szikraerősség mérő.

Mondjuk ha látványosan kisebb úgy más.

Esetleg nem próbálnál megy egy új gyertyakábel pipa kombinációt? Akkor tényleg kizárnál mindent.

A kondit pedig ne az alaplapra hanem kívülre kösd be. Ha más nem a teszt erejéig.

Van egy másik dolog is, attól, hogy új pl a kondid vagy trafód, nem biztos hogy jó is. Nincs esetleg egy ismerősnek biztosan működő próba darabja, amivel ki tudnád próbálni?

2015. márc. 11. 14:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!