Nem indul a motorom? Sürgős!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma mentem a motorommal néhány kört, majd egy gyorsítás után erőtlenné vált, és leállt. Elkezdtem rúgdosni, a kipufogó hatalmasakat durrant. Nem indul. Utána olvastam, mint kiderült nagyon sok benzint kapott (bár ezzel úgy ahogy tisztába voltam) , és felgyülemlett a kipufogóban. Viszont arra nem találtam választ, hogy hogy lehet megcsinálni. Amikor az eset után kivettem a gyertyát, nem volt gyújtás. Gondolom beköpte. Megpucoltam, most már van gyújtás. Mit kéne tennem ?
2015. márc. 9. 17:27
11/20 A kérdező kommentje:
A gyertya nedves, benzint valószínűleg kap. Próbáltam a hengerbe befecskendezni benzint, hátha nem kap, de úgy sem indult.
2015. márc. 10. 18:45
12/20 kata kata válasza:
Kipufogó nincs eldugulva,kompresszió van?Visszacsapószelep hibátlan?A jeladó megfelelő időben adja le a gyújtást?
13/20 anonim válasza:
ha eltolnád egy szerelőhöz, megcsinálná neked és nem kellene totózni hogy mi a baja.
14/20 A kérdező kommentje:
így van, meghaladja a szerelesrol szerzett ismereteimet, úgyhogy elviszem egy szerelöhöz. Már rég megtettem volna, csakhát a legközelebbi 25 km-re van , es utanfuto hianyaban nehezkes, de megoldom! koszonom a segitseget mindenkinek!
2015. márc. 11. 15:25
15/20 anonim válasza:
Azért írtam hogy szerelőhöz vidd mert elég sok mindent ellehet rajta szúrni ha nem ért hozzá az ember. Az nem szégyen hogyha szerelőhöz viszed, az a szégyen mikor az ember szétcseszi odahaza és utánna elkullog vele a szerelőhöz hogy hát megakarta csinálni de nem jött össze, meg így meg úgy, és hogy a szaki rakja már össze amit én szétbarmoltam.
16/20 A kérdező kommentje:
A szerelo csak szombaton tudja megnezni, de szerinte eltört a gyürü. Valoban lehetseges? (elnezest , telefonrol irok)
2015. márc. 12. 19:22
18/20 A kérdező kommentje:
Segítségül azoknak , akik ugyanilyen problémával küszködnek: nekem megvolt ragadva a gyürü.
2015. márc. 16. 20:01
19/20 Kiskox válasza:
Szia, hasonlót tapasztalok én is. Megragadt a gyűrű és ugyan úgy indítózott tovább? Nem is volt különbség? Sajnos nekem sem indul, miután kifogyott a benzin mert nem figyeltem, és tolásra sem akar indulni :(
20/20 pistibercel válasza:
Van egy mercedes benz w168.a140 kocsim .Beindul néha nehezen ,durrog a kipufogo nem reagal a gazpedalra.Leall magatol .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!