Nem indul a motorom? Sürgős!
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Ma mentem a motorommal néhány kört, majd egy gyorsítás után erőtlenné vált, és leállt. Elkezdtem rúgdosni, a kipufogó hatalmasakat durrant. Nem indul. Utána olvastam, mint kiderült nagyon sok benzint kapott (bár ezzel úgy ahogy tisztába voltam) , és felgyülemlett a kipufogóban. Viszont arra nem találtam választ, hogy hogy lehet megcsinálni. Amikor az eset után kivettem a gyertyát, nem volt gyújtás. Gondolom beköpte. Megpucoltam, most már van gyújtás. Mit kéne tennem ?
2015. márc. 9. 17:27
1/20 kata kata válasza:
Vedd ki a gyertyát és szellőztesd át a motort(egy párszor nyomd le a berúgókart vagy önindítóval gyújtás nélkül).
2/20 A kérdező kommentje:
órák óta ezt csinálom, új gyertyát is rsktam bele, hatalmas szikra van, már nem durrog a kipufogó, de nem indul. köszönöm a választ!
2015. márc. 9. 18:27
3/20 anonim válasza:
vedd ki a gyertyát, hagyd úgy. Reggelre kiszellőzik és visszarakod, indítod és kész.
4/20 kata kata válasza:
Ha automata szívatód van kösd direktbe az akkumulátorra mindegy milyen polaritással.Lehet,hogy állandóan nyitva van és innen kapja a több üzemanyagot.
https://www.youtube.com/watch?v=O2qRVOkfdaY&feature=youtu.be
6/20 A kérdező kommentje:
Nem automata, 99-es Aprilia RX 70. Ez az első motorom, de sajnos egyáltalán nem értek a szereléséhez, most kezdem még csak kitapasztalni. Köszönöm a segítséget!
2015. márc. 9. 19:24
7/20 anonim válasza:
Olyan mintha elment volna a gyújtás időpontja.
8/20 A kérdező kommentje:
olvastam erröl is, de én nem nyúltam hozzá. Magától, és menet közben?
2015. márc. 9. 20:42
9/20 A kérdező kommentje:
Tegnap este kivettem a gyertyát, hagytam szellőzni ahogy írtátok. Néhány perce próbáltam beindítani. Már nem püfög a kipufogó, ugyanakkor változatlanul nem indul. Szikra van, méghozzá erős. Mi lehet a baj?
2015. márc. 10. 16:30
10/20 kata kata válasza:
Fújjál a légszűrőbe egy kevés féktisztítót vagy kontakt sprayt.Úgy indíts.Kap üzemanyagot az a motor?!Nedves a gyertya?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!