Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Simson Lehörög? SOS

Simson Lehörög? SOS

Figyelt kérdés

Gertyám NGK B6HS Lehet Hogy kicsi a hőértéke ?

Vagy Gyujtótekercs?

Vagy a karbimba a szivatópersely össze van törve repedve stb ? és lehet h farsot szív vagy milehet a balya ??

Ezek lettek cserélve !

Új főtengely

Új Hajtókar !! CKR

Az összes szimering

Új Kuplung agy

Új kuplung lamellák

41.00 Dugattyú

Meglett furatva és hónolva !

2015. márc. 8. 11:02
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi az,hogy lehörög?

Faluhelyen a disznó amikor félrenyel,az is lehörög.

Tényleg bocsi,nem kötöszködésből írom,de:

Nekem rengeteg Simsonom volt anno 1985-től folyamatosan,3 éve adtam el az utolsó SR kiskerekűmet 42 évesen.

Mindig az igazolódott be,hogy a gyári 51B motorblokk volt a legjobb,normális gyári kipufogóval.

Már egy jó ideje nem szabad foglalkozni Simsonnal,mert egyszerűen pénznyelő,és nem lehet soha összerakni már jó minőséget,főleg az ócska utángyártott alkatrészek miatt.

Tudom,hogy nem igazán a kérdésedre válaszoltam...

Én is ezért adtam el,mert egy f0s az egész.

Azt tudom még elképzelni,hogy egy fejlett jó nyugati blokkot bele lehet tenni.SR-be,és Schwalbe-ba szoktak tenni...

2015. márc. 8. 11:15
 2/3 joco5582 ***** válasza:

Ha jól látom frissen összerakott.

Bizony a gyújtást elsőkörben ellenőrizni kéne. Van atroboszkópod és indikátor órád? Mennyi az előgyujtás most?

2015. márc. 8. 15:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Üdv !! van a baráti körömben !! :D !!
2015. márc. 10. 18:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!