Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Akinek gyorsasági/sport...

Akinek gyorsasági/sport motorja van, mik a tapasztalatok?

Figyelt kérdés
A későbbiekben szeretnék egy Kawasaki ZX-6R-t. Viszont rengeteg a negatív visszajelzés hogy kényelmetlen és sokat fogyaszt, nem beszélve arról, hogy a hátul ülő utasnak a lába a nyakába van. Mi a véleményetek erről a motorról? Igazak ezek az állítások? Kérlek mondjatok el minden véleményt! Nektek milyen motorotok van? Miért azt vettétek? Kényelmes? Sokat fogyaszt? A párotok hogy bírja az utazást?
2015. márc. 8. 10:16
 1/3 anonim ***** válasza:

Egy Kawa ZZR-em van.

Igen, igazak. De ezek a sport motorok alapvető tulajdonságai!

Azért fogyaszt sokat, mert SPORT motor és megy is. Ha kevés fogyasztást akar valaki vegyen egy 125-ös 4T robogót.

Azért kényelmetlen a hátul ülő utasnak mert alapvetően 1 személyesek (és a sofőrnek sem feltétlen a legkényelmesebb). Aki túrázni akar 2 fővel az vegyen egy túramotort ahol bőrkanapéban ülsz.

Párom sehogy nem bírja az utazást, mert évente 2x 5 km-es útra ül mögém. A régi ZZR kényelmesebb sokkal, mint egy új ZX-6R, de még ez sem egy Honda Goldwing, ezzel meg kell barátkozni.

Azért vettem, mert jól megy, megbízható és tetszett.

2015. márc. 8. 13:44
 2/3 anonim ***** válasza:
Én a Suzukira esküszöm, nekem 1000-res GSX-R van, viszonylag kényelmes, az utas is viszonylag normálisan tud ülni, és egy kezelhető motor. Fogyasztás az olyan 10 liter feletti, de csak azért, mert ha motorozok, akkor ki is használom a gépet, amúgy simán lehet ilyen 5-6 literes fogyasztást is kihozni belőle. A párom eleinte rettegett a motoroktól, de egyszer kellett rávennem hogy felüljön, azóta függő lett, minden nap kell vigyem egy körre :D
2015. márc. 9. 14:58
 3/3 anonim ***** válasza:

nekem olasz motorom van egy Aprilia RSV4 Factory személyében. A választásom azért esett erre a motorra mert Aprilián nevelkedtem, és nem is volt kérdés hogy Aprilia-t veszek. Viszonylag olcsón, 6 250 000 ft-ért sikerült megvennem. Nekem kényelmes, feleségem még nem mondta hogy neki kényelmetlen lenne mögöttem. Fogyasztása 7 liternél kezdődik és a csukló szabja a felső határt, de őszintén szólva lényegtelen hogy mennyit eszik. Ilyen motornál az ember nem azt nézi hogy mennyi a fogyasztás, ha azt nézné akkor nem vesz ekkora motort. Összességében számomra tökéletes, ahogy az eddigi Aprilia-im is azok voltak.

Kawasaki-ról nem tudok véleményt mondani.

2015. márc. 12. 18:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!