Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek ez az autó milyen...

Szerintetek ez az autó milyen lehet?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek róla?

[link]

Mindig akartam egy BMW-t, ráköltenék még vagy 100-150 ezret, hogy tényleg jó legyen. Szerintetek érdemes megvenni élményautó céljából? Nem ez lenne az első saját autóm, hanem az ötödik.

2015. márc. 7. 16:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
5. na persze.... 21-22 éves. hmmmmm... :D Legalább neki van tapasztalata, ha már neked nincs ez lehet az előnye. :D De a szpójlert vedd le róla, nagyon ocsmányul néz ki, bár ez szubjektív. :D 2.5-ös benzines tuti nem 8-at eszik százon. :D És ne lepődj meg, hogy sűrűbben fogsz szervízbe járni, mint a szomszéd. :D
2015. márc. 7. 16:53
 2/12 anonim ***** válasza:
Csak az átírás lesz 100ezer. Utána ha szerencséd van, 2-300ezerből normális állapotúra lehet hozni, de ha beszopsz valami extrém hibát, akkor a vételárat is ráköltheted még egyszer. Márpedig a tunyingból ítélve ez nem egy nyugdíjas orvos autója...
2015. márc. 7. 17:27
 3/12 anonim ***** válasza:

Nem állok neki, hogy lebeszéljelek.

Végülis jó autó ez, de csak 2-ik, 3-ik autónak, vagy ahogy te is szeretnéd, élményautónak. Csak meg ne utáld akkor, mikor többet nem fog működni, mint igen, sok-sok ráköltött pénz után.

2015. márc. 7. 18:14
 4/12 anonim ***** válasza:

Először azt hittem jó lesz de tévedtem.

Jó kis bojrészer autó a szpojlerrel meg a füstlámpával, a nagykipufról nem is beszélve.

Aztán az M felirat XD, az igénytelenül és ferdén felragasztott 325i felirat szintén.

Csak akkor vedd meg ha szeretsz rollerezni, mert nagy eséllyel fogsz.

2015. márc. 7. 19:30
 5/12 A kérdező kommentje:

1. Lényegtelen végül is, hogy nem hiszed el, mivel azért írtam le hogy hány autóm volt, hogy nem 200 lovassal akarok kezdeni. 101 (dízel) -> 105 (benzin) -> 90 (dízel) -> 125 (benzin) LE volt eddig. Egyébként attól, hogy valaki huszonéves nyugodtan lehetett több autója.

A jelenlegi autóm is 9-et eszik százon. Olyan 12 litert gondolok reálisnak vegyesben, annyiból annak idején az apám 2.8-as A6-ával is eljártam.

2. Mondjuk a papírmunka szerintem még több is lehet (van a neten kalkulátor, végül is nem érhet meglepetés), saccra olyan 80 lehet az átírás, 60 körül a biztosítás. Aztán még egy olajcsere... Szívómotor, ezért ha nagyon nincs mindene szétvergelve akkor csak nem kellesz egyből beletenni 500 ezret. Márpedig az eddig autóim is alaposan át voltak nézve vásárlás előtt.

3. Ahogy olvasgattam magát a 2.5-ös sorhaton elnyűhetetlennek nevezik. Ilyen "hamar" ki lehetne nyírni? Vagy nem a motorra gondoltál?

Köszönöm a válaszokat.

2015. márc. 7. 19:34
 6/12 Joci_27 ***** válasza:
Ha te ennyire képbe vagy, akkor minek kérdezel?
2015. márc. 7. 19:53
 7/12 anonim ***** válasza:

Bármilyen motort ki lehet nyírni.

Öreg + olcsó + prémium = pénznyelő.

2015. márc. 7. 19:56
 8/12 anonim ***** válasza:
bojrészer autó lehet.
2015. márc. 7. 19:56
 9/12 anonim ***** válasza:
gecc de ocsmány ez az autó
2015. márc. 7. 22:22
 10/12 anonim ***** válasza:

Nagy élmény lesz, az tuti. Nézd meg ezt:

[link]

2015. márc. 7. 22:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!