Életem első autóját szeretném megvenni, tudnátok egy kis, segítséget nyújtani?
Sziasztok, a fentiekben már elmondtam, autót szeretnék vásárolni. Kíváncsi vagyok az internet közösség véleményére is! Nos nagyjából egymilliós keretem volna, egy autóra mert suli mellet dolgozok így hát, annyit nem tudok keresni és "viszonylag" messzebb van munkahelyem, ezért már nagyon kellene egy autó. Nagyon szeretem a BMW-ket és a Mercedeseket. Sajnos erre nem elegendő ez a pénz, viszont további érdeklődésem főleg a Skodák iránt. Nos tehát, mivel a munkahelyem messzebb, van ezért én egy Skoda Octavia első sorozatából egy 1.9(dízel) autót szemeltem ki. Mit gondoltok erről ? (egyébként apukám autószerelő tehát egy jól karbantartott, autó kiválasztása nem lesz gond) Tehát ez volna a gondolat menetem. Kérlek írjatok róla véleményt, esetleg hozzáfűzni valót, apukámmal még nem közöltem, hogy pontosan milyen autót is szeretnék előbb inkább meghallgatlak titeket, aztán majd utána, :)
Kérlek segítetek!
... és kösz a válaszokat előre is!!
A régi TDI Octavia nagyon jó választás, az egyik legjobb dízelmotor dolgozik benne.
Ha BMW tetszik, és első autónak kell,akkor meg tényleg nem szabad Bömösből dízel lomot venni. Abból kapsz 316, 318 compactot, ami első kocsinak bőven jó, és mégis BMW. 1 millióból már egész vállalható példányok vannak, de ha külföldön is szétnézel, ott még nagyobb a választék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!