Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Spuri jg2 adalékot teli...

Jackson666 kérdése:

Spuri jg2 adalékot teli tankolás után öntöm bel ugyis jó?

Figyelt kérdés
És hogy kb fél éve használom és elsőnek telitankhoz be öntöttem 44 literhez 100 ml ert. És kb mikor lemegyek 15 liter üzemanyagra akkor ujra telitankolom és beleöntök 100ml spurit. Igy csinálom fél éve ez igy jó? Egyébként csak pozitiv hatások vannak -10 be is pöcre indul gyorsabb lett ag autó , nehezebben fullad le ,és kevesebbet eszik az autó.
2015. márc. 7. 15:50
 1/2 anonim ***** válasza:

Hát nem jó. Amennyit tankolsz (Litert) azt kell megszorozni 0,002-vel. Ezért én a tankolt litert megszorzom 2-vel és annyi ml-et töltök bele.

Mert 100 ml akkor kellene bele, ha 0 liter lenne a kocsi tankjában. (vagy első használat esetén)

2015. márc. 8. 21:48
 2/2 anonim ***** válasza:

Azt elfelejtettem írni, hogy elvileg előtte kellene beletölteni, gondolom azért, hogy a benzinkút töltőpisztolyából kiáramló benzin "lemossa" / belemossa a SPURI-t a tankba.

De velem is előfordult már, hogy utólag töltöttem bele, vagy 100 ml-es gyógyszeres üvegben készítek elegyet, kannából (a fűnyíró kannájából) töltök bele benzint és összerázom a SPURI-val és úgy öntöm bele a kocsiba.

2015. márc. 8. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!