Audi 80 hengerfej javítás és klímabeszerelés. Mennyi pénz?
A kocsim a napokban úgy gondolta hogy ő bizony hengerfejes lesz. A kérdésem a következő. Melyik az olcsóbb, ha megjavíttatom, vagy ha veszek bele egy másikat? Elvileg valamit csiszolni kéne rajta, de nem tudom hogy az mennyibe kerülne, viszont hengerfejet már találtam bontottan 20 ropiért.
A másik kérdésem pedig az, hogy ugyan ebbe a fapados Audiba mennyibe fájna egy klímabeszerelés? Nyilván gondolom a gombok miatt kéne rá venni 2 vagy 4 csinos kis ajtót, meg a többi...
Vagy ne is álmodozzak ilyenekről, és inkább tekerjem le az ablakot hogy dús hajamba úgy tépjen a szél?
L/19
A hengerfejet síkba kell köszörülni. De ezt egy bontottal is meg kéne tenned, ergo semmi értelme ha menthető a sajátod.
A 80-as Audiba ha nincs gyárilag klíma akkor ki kell bontani a teljes műszerfalat, át kell vágni a tűzfalat és csak úgy lehet beszerelni a klímaberendezést, ami 80-100e között van + még legalább ennyi a munkadíj, mert 2 napos meló. Nem gondolom, hogy megéri.
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
Igen menthető az enyém, úgyhogy akkor köszörülni kell meg kell bele egy új tömítés. Talán megúszom egy huszasból. A klíma meg így akkor felejtős. Mondjuk gondoltam hogy nem olcsó mulatság... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!