4 gangos Lada váltót, át lehet alakítani 5-ös re?
Figyelt kérdés
Ha igen. Költségeit tekintve megéri a gépészkedést? Vagy inkább vegyek egy eleve 5 gangost? Nem akarok lesre futni egy neten vásárolt váltóval. Elég zsákbamacska. Ezért gondoltam, hogy ha megoldható 20-25e-ből. Akkor inkább a meglévő 4-est alakítanám.2015. márc. 3. 21:26
1/4 anonim válasza:
Át lehet alakítani, ha van hozzá alkatrészed. 5-ös váltóhoz való bontott alkatrész ritkán akad, mert az 5-ös váltók még felújítandó állapotban is érnek annyit, hogy ne érje meg a bontással bűvészkedni. Új alkatrészekkel meg simán többe kerül az átépítés, mint egy komplett 5-ös váltó. Jobban jársz egy komplett, kipróbálható 5-ös váltóval, mert ott legalább tudod, milyen lesz a végeredmény.
2/4 anonim válasza:
Mégis hol kapok kipróbálható váltót?
3/4 anonim válasza:
egyébként én úgy tudom nem lehet átalakitani,de a zsiguli.hu-n miondent megtalálsz a témában!amúgy ha átlehet sem kilódnék vele.20ért már simán van jó 5ös váltó
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Megtudtam,hogy lehet. Csak nem éri meg. Akkor kockáztatok. Úgy tudom az 5gangosok dobálják az 5.et a kopott léptető villák miatt. Megpróbálok szerezni egy tutit.
2015. márc. 4. 18:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!