Még nem vagyok meg 17 éves de kresz vizsgám az ha megvan akkor rögtön kezdhetem a vezetést?
Figyelt kérdés
Tehát azt tudom hogy 17 éves kor előtt 3 hónappal lejet letenni a kresz vizsgát. Június elején leszek 17.
Ha megvan a kresz akkor egyből kezdhetem a vezetést majd 17. Életévem után letehetem a vizsgát forgalomban? Vagy ha nekem megvan a kresz akkor még 2-3 hónapig várakoznom kell mire elkezdem a vezetést?
2015. márc. 3. 20:19
1/3 anonim válasza:
Ha megvan az elméleti vizsgád, beülhetsz a tanulóautóba és kezdheted a gyakorlati oktatást. Vizsgázni viszont csak akkor lehet, ha betöltötted a 17. életévedet.
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Arra volnék még kíváncsi hogy elvileg van rutinvizsga is nem? Vagy az megszűnt? Ha van még akkor azt is csak 17. Életév után lehet megcsinálni a viszgát? Valamint ha nincs rutinvizsga attól még lehet gyakorolni a többi vezetést igaz? Köszönöm
2015. márc. 3. 20:34
3/3 anonim válasza:
Nincs rutinvizsga. Immár egyben van a "rendes" vizsgával, tehát vizsgázás közben kell majd csinálnod különféle feladatokat Gondolok itt a párhuzamos parkolás, Y forduló stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!