Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kedden kimozdult a térdem, ám...

Kedden kimozdult a térdem, ám egy pillanat múlva rögtön vissza is ugrott. Az orvos szerint a szalagjaim nem sérültek és csak gyulladáscsökkentőt írt fel. Kb hány nap után kezdhetem el fokozatosan terhelni, és milyen mozgásformákkal?

Figyelt kérdés

Valamint ha "a szalagjaim nem sérültek", érthetem azt, hogy nem, vagy csak minimális mértékben nyúltak meg?

Az orvos szerint a szalagjaim nem sérültek és csak gyulladáscsökkentőt írt fel. Kb hány nap után kezdhetem el fokozatosan terhelni, és milyen mozgásformákkal? Valamint ha "a szalagjaim nem sérültek", érthetem azt, hogy nem, vagy csak minimális mértékben nyúltak meg?

2012. márc. 3. 06:31
 1/2 homo ludensz ***** válasza:
100%
Nos én is ilyen problémákkal küzdöttem és a sors fintora hogy elkezdhettem volna a gondtalan életet a 27 hónap katonaság után. Ott nem jött ki de mikor családot alapítottam és albérletbe szorongtam pici gyermekkel kiugrott a térdem egyet nyilalt és vissza is kattant csak hát bedagadt. A rendelőben leszívták és cinkenőcsös fáslit tekertek rá aminek 3 hét a kihordási ideje. Nem részletezem még sokszor kiugrott a végén már el sem mentem leszívatni csak befásliztam jó szorosan és dolgoztam tovább mert építkeztünk kellet a pénz és oda voltak rendelve a mesterek.Amikor kilazul a tartó inszalagok feszessége érdemes odafigyelni mert nekem elég volt egy hirtelen oldalra fordulás és katt. Már kiugrott és vissza is ugrott. Igen jó ismerőseim voltak a röntgenen sokszor csináltak róla felvételt és soha semmi eltérést nem találtak. Igazából az oldotta meg a problémát hogy találtam ülő munkát és abból is jól megtudtam élni. Én nem műtettem meg mert ismertem olyat akinek háromszor műtötték és állandóan bedagadt de a sportorvosok ma már csodákra képesek. Ezt is vedd számításba mert jobb nem lesz az biztos.
2012. márc. 3. 09:01
 2/2 anonim ***** válasza:
szerintem ez ficam lehetett, pihentesd, borogasd és csak egy idő múlva helyezd rá az egész testsúlyod, kb. két nap. Közben azért mozgasd meg egy kicsit, tudom hogy fáj, de így nem tokosodnak be az izmaid (azt műteni kéne. Csak óvatosan. :)
2012. márc. 3. 09:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!