Hol lehet ilyen autógumit vásárolni?
Sziasztok! Szükségem lenne 4 vagyis 5 ilyen autógumira, csak nem tudom hogy idehaza kapható-e, sehol nem találtam eddig.
Erről lenne szó: [link]
Azt tudom hogy Goodyear és hogy Eagle GT 2-es, sima Eagle idehaza is van, de nekem az ilyen fehér feliratú kellene. Előre is köszi a segítséget!
tényleg ennyi az egész?? ezt nem tudtam. Egy autógumis üzletben voltam ma bent, mutattam a képet a srácnak aki ott volt hogy ilyen kellene 5 darab, és úgy nézet rám mint Káin az istenre. Megnéztem ott egy Eagle GT gumit, de azon több felirat volt mint azokon amit linkeltem.
Szóval azt mondod, ha veszek gumit, akkor csak kikell festeni a dolgokat rajta? Vagy csak hülyeségből írtad?
Nem viccelt az első válaszoló, neked kell kifestened ha fehér feliratot akarsz. Vagy úgy kell rendelned a gyárból, de az első változat az egyszerűbb.
Szerintem.
bizony, anno én is festettem a felíratot.
Itt van olyan, hogy gumi festő filc: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!