Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hol lehet ilyen autógumit...

Hol lehet ilyen autógumit vásárolni?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Szükségem lenne 4 vagyis 5 ilyen autógumira, csak nem tudom hogy idehaza kapható-e, sehol nem találtam eddig.

Erről lenne szó: [link]

Azt tudom hogy Goodyear és hogy Eagle GT 2-es, sima Eagle idehaza is van, de nekem az ilyen fehér feliratú kellene. Előre is köszi a segítséget!

2015. márc. 3. 17:56
 1/6 Vizéli László ***** válasza:
100%
Bármelyik autósboltba vagy nagy bevásárlóközpontba lehet kapni gumi filcet vagy festéket kb. 1000ft, és a kívánt részeket kiszínezed :)
2015. márc. 3. 18:10
 2/6 A kérdező kommentje:

tényleg ennyi az egész?? ezt nem tudtam. Egy autógumis üzletben voltam ma bent, mutattam a képet a srácnak aki ott volt hogy ilyen kellene 5 darab, és úgy nézet rám mint Káin az istenre. Megnéztem ott egy Eagle GT gumit, de azon több felirat volt mint azokon amit linkeltem.

Szóval azt mondod, ha veszek gumit, akkor csak kikell festeni a dolgokat rajta? Vagy csak hülyeségből írtad?

2015. márc. 3. 18:24
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nem viccelt az első válaszoló, neked kell kifestened ha fehér feliratot akarsz. Vagy úgy kell rendelned a gyárból, de az első változat az egyszerűbb.

Szerintem.

2015. márc. 3. 19:23
 4/6 Vizéli László ***** válasza:
100%

Nem hülyeségből írtam. Anno én is festettem a gumikat az autón fiatalabb koromban. Itt van 1-2 kép.

[link]

[link]

2015. márc. 3. 19:23
 5/6 anonim ***** válasza:

bizony, anno én is festettem a felíratot.

Itt van olyan, hogy gumi festő filc: [link]

2015. márc. 3. 20:39
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a válaszokat mindenkinek! :) akkor rendelek is ilyen filcet. Nem tudom mennyire elég egy filc, de a 4 gumihoz rendelek 2-őt.
2015. márc. 4. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!