Ha megtehetnétek bmw 7-es széria vagy audi s8-at választanátok?
Vagy esetleg Mercedes s amg limousine (nem coupe)
Illetve, hogy miért.
Kíváncsiságból kérdezem, kinek mi lenne az "álom autója".
(Egzotikus autókat ne írjátok.)
Ha megtehetném, akkor már S8-at. Csak nagyobb a prösztízse sznobisztánban. A Mercedesnek még nagyobb, mert azzal mostanában vállalati vezetők járnak.
De sajnos még használtan sem tehetem meg, hogy megvegyem ezek bármelyikét, pedig vállalkozok és mindig van tartalékban 8-10 millióm (vagyis irigység off).
Oh, wait!
Olyanok veszik ezeket használtan, akiknek van 1-2-3 milliójuk és amint megvették az Audit, BMW-t, ki is ürült a bankszámlájuk. Legtöbbjük ezeket az autókat külföldről hozza, mert onnan még olcsóbb, a magyar által árult Audira, BMW-re pénzük se lenne, - olyan ez, mint budget kaviárt venni teszkóban. Ha az autóban valami kicsit komolyabb cucc beadja a kulcsot, akkor meg a rendes javításra már nincs pénz és onnantól kezdve az életben nem lesz már abból jó autó.
Ezek szerint én is vehetnék használtan egy néhány éveset, mert legalább fenn tudnám tartani.
Egy RS Octavia vagy OPC Insignia.
Manuális váltóval természetesen, és benzinesben.
Nekem az új Mercedes S annyira nem tetszik, túl japános. Audi s Bmw viszont nagyon eltalálta a mostani két még futó modelljét ebben a kategóriában.
Ha választanom kellene a régi d3-as s8-ast választanám fullos kivitelben.
Kívül nekem legalábbis nagyon tetszik, belül hasonló a mostanihoz. Dizájn más, de váltó s futómű terén alig van bármi különbség. V10-es motornak jobb a hangja, ugyanez igaz az M5-re is.
Szia!
Csak, hogy tudd a Volkswagen cégcsoport birtokolja az Audi gyártásának jogait. :) Németországba a VW a legnépszerűbb. És igen megsértettél mivel a fenti kérdésbe a 3 márka mellől kifeleltetted a Volvot. Az a svédeknek olyan mint a Volkswagen a németeknek. Hidd el az is felső kategóriás kocsi, csak ma már mindenki audit és bmw-t vesz, ami kezd unalmas lenni csak úgy mint az Apple. Nem mondom, hogy rossz kocsik, de a legtöbben társadalmi szintjük jelzése képen veszi azokat... Aztán mindegyik panelban lakik. :) Nekem most egy 2013-as S80-as VOLVO-m van. Hogy miért? Hát.. Volvo b*zi vagyok. Ennek az ára is sok volt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!