Törzskönyv hianya?
Tegnap vettem 1 autót viszont kintről lett behozva a srác még nem kapta meg a törzskönyvet.
Adás vételibe beleirtuk hogy nme adta oda és hogy utolag potolja
Viszont addig én ha jol gondolom se biztositást kötni se átíratni nem tudom?
Ezt elég szarul csináltátok ugyanis törzskönyv nélkül NEM lehet eladni autót!!!!!!
"Adás vételibe beleirtuk hogy nem adta oda és hogy utolag potolja " -ilyen sincs,senkit nem érdekel,hogy majd pótolja vagy akármi!
Viszont te addig se átirni sem semmit nem tudsz csinálni az autóval!A biztositásnál a fedezetlenségi dij,meg az átirásra szánt 15 nap viszont azóta ketyeg mióta megirtátok az adásvételit!Szóval ha az akitől vetted még nem jelentette le az autót,a legjobb lenne ha megbeszélnéd vele,hogy még ezt egyelőre ne is tegye meg,hanem mikor megjön a törzskönyv irnátok egy új adásvételit az akkori dátummal!
Csak megjegyzem törzskönyv nélkül is lehet eladni-venni autót mert vannak kivételek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!