Eger rallynak vannak olyan szakaszai amelyek tömegközlekedéssel és kis gyaloglással megközelíthetőek?
Figyelt kérdés
Csak mert fősulis vagyok itt Egerben és érdekelnének a gyorsaságik is......2015. márc. 1. 22:02
1/7 anonim válasza:
Attól függ mit értessz kis gyaloglás alatt. Amúgy persze, ez a lényege, hogy az egyszeri ember is el tud menni és meg tudja nézni.
2/7 A kérdező kommentje:
úgy értem, hogy nem ijedek meg kb 3 km gyaloglástól
2015. márc. 1. 22:54
3/7 anonim válasza:
Akkor persze. Szombaton a parádsasvár utáni volt hegyi felfutós szakaszon lesz érdemes nézelődni, ott vannak nagyon klafa kis kanyarok. Vasárnap meg Egerbakta, mint mindig.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem. Egerből a buszpályaudvarról hogy lehet oda eljutni?
2015. márc. 2. 00:46
5/7 anonim válasza:
Különjárat tudtommal nem indul, így a rendes járatokkal, de valami kurtítás biztos lesz, tehát célszerű reggel kimenni és este visszajönni. Vagy keresni valakit, aki amúgyis menne.
6/7 A kérdező kommentje:
gondoltam, hogy nem lesz különjárat, de valamelyik környező faluba??!
2015. márc. 2. 12:10
7/7 anonim válasza:
Te tényleg ennyire életképtelen vagy?? Nem tudsz egy nyamvadt buszmenetrendnek utánanézni az interneten? És fősulis...
Sasvárra nem tudom mikor megy az első közvetlen busz, Parádra indul 8:10-kor, lehet az is felmegy. De ha nem, biztos van később. Nézz utána.... Kb. egy óra az út.
Baktára meg 10 perc alatt odaérsz, és rengeteg busz van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!