Mi lehet a baj? Szervoszivattyu biztositek kiég.
Figyelt kérdés
Elektromos szervorol van szo . Nem indulta szervoszivattyu valamiert . Megneztem tuzetesebben es ket biztositek van a szervohoz 50 amperes fen biztositek az akkumulatoron es egy 5 amperes a muszerfalnal. Ebbol az 5 amperest allandoan kicsapja valamiert . Beletettem egy 10eset azt is . A 15 oset nem . Mibaj lehet ??2015. márc. 1. 13:37
1/2 anonim válasza:
ha elektromos a szervo, akkor nincs szivattyú..
nekem is elektromos a kormányrásegítő, de szivattyú nincs..
nálam 80 Amperes a biztije a kormányszervonak.
keress egy elektromos rajzot a típushoz, és abból pontosan megtudod, mit mi hajt..
2/2 A kérdező kommentje:
Elektromos szervo az is mikor nincs ekszij nem ? Magyaran az akksibol kapja a feszultseget hogy mukodjon . Es egy kapcsolo van a kormanymuvon ami kormanyzaskor bekapcsolja magat a szivattyut .
2015. márc. 1. 13:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!