Hogyan tudom kiszedni? Gázolajat tankolt az asszony benzin helyett!
egy 1993as mazda323 1.6 injektoros autóm van.hogyan tudom kiszivni belőle a dieselt?csövet nem tudok ledugni a tankjába.s.o.s..
köszönöm a válaszokat.
Egyébként az egyik válaszoló rosszul írta, hogy benzinesnek nembaj ha dízelt raknak bele
Ez pont fordítva van! Dízelekbe néha szokás egy kevés benzint rakni hogy tisztítsa egy kicsit és télen könnyebben indul
Nekem már volt ilyen esetem, a következőt csináltam.Ráálltam a szerelőaknára (Ha Neked nincs,keress a szomszédoknál), akkus fúróval megfurtam a tankot a legmélyebb pontján, ami ugyan nem nagyon látszik, de azért "kitapintható"(Az óvatosság kedvéért a furógépet nedves rongyal betakartam)A lyuk átmérője három milliméteres volt.Ezen szépen lefolyt a "lé".Volt hármas vizzárós popszegecsem, belenyomtam.(Három éve nulla a szivárgás)Az üres tankot telenyomtam benzinnel.
És örülés.
"furót a tankhoz? neee"
Kérlek értelmezd a leirtakat.Mert mit gondolsz a karosszériások csak kalapáccsal, meg gittel dolgoznak? Képzeld, még lánghegesztővel is, csak megfelelő védelem alatt.Hol van az, az én 12 voltos fúrómhoz?Az utánad következő pedik "kókler"-nek becéz.Ő ugyanaz a kategória mint Te.Mindezen válaszaitokon túl, a kérdető kérdésére NEM válaszoltatok!Pedig Ö inkább erre lett volna kiváncsi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!