Akoos kérdése:
Meddig nem vezethetek külföldön, ha csak nemrég szereztem meg a jogsit?
Figyelt kérdés
Kétféle verziót hallottam, egyik, hogy 18 éves korig nem lehet, másik pedig az, hogy a jogsi megszerzésétől 2 évig.2015. márc. 1. 10:32
1/5 anonim válasza:
Ha 18 vagy, mehetsz amerre látsz, nem igaz a 2 éves korlátozás.
Ja és ismerek egy csávót aki 17 évesen friss jogsival bejárta Romániát keresztül kasul, állitólag volt egy ellenőrzése is, és nem mondtak semmit. De azért ne kockáztass.
3/5 anonim válasza:
Amennyiben elmúltál 18 éves vezethetsz. Én is folyamatosan vezettem friss jogsival Ukrajnában és sosem kötöttek bele a rendőrök!
4/5 anonim válasza:
Honnan jött a köztudatba ez a két éves baromság?!
5/5 anonim válasza:
Gondolom onnan, hogy két évig nem vontathatsz, mert addig még kezdő jogosítványod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!