Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 2004-es A6-ról van szó....

Becykee kérdése:

Egy 2004-es A6-ról van szó. Mennyire megbízható motorikisan?

Figyelt kérdés

Sziasztok. Ma voltam megnézni egy audi A6-ot. Meg lenne rá a pénzem, csak biztosra szeretnék menni. Nem akarom hogy ott hagyjon valahová félúton. Hallottam olyat, hogy 2003-tól megbízhatók. De mások ellenzik. Szerintetek?

Kivitel:Sedan

Állapot:Normál

Üzemanyag:Dízel

Sebességváltó fajtája:Manuális (6 fokozatú) sebességváltó

Hengerűrtartalom:2496 cm³

Henger-elrendezés:V

Hajtás:Első kerék

Teljesítmény:111 kW, 151 LE

Szállítható szem. száma:5 fő

Ajtók száma:4

Klíma fajtája:Digitális klíma

Szín:Fekete

Kárpit színe (1):Fekete

Saját tömeg:1 601 kg

Össztömeg:2 110 kg

Csomagtartó:551 litKivitel:SedanÁllapot:NormálÜzemanyag:DízelSebességváltó fajtája:Manuális (6 fokozatú) sebességváltóHengerűrtartalom:2496 cm³Henger-elrendezés:VHajtás:Első kerékTeljesítmény:111 kW, 151 LESzállítható szem. száma:5 főAjtók száma:4Klíma fajtája:Digitális klímaSzín:FeketeKárpit színe (1):FeketeSaját tömeg:1 601 kg

Össztömeg:2 110 kg

Csomagtartó:551 liter

Nyári gumi méret:225/65 R 17

2015. febr. 28. 21:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez már egy fokkal megbízhatóbb, mint a 2003 előttiek ( feltéve, hogy 2004-es gyártású! ). Viszont már belépett abba a korba, ahol erre is költeni kell, főleg ha jóárasitott autó.
2015. febr. 28. 22:16
 2/6 anonim ***** válasza:

Ennél már csak a szokásos dizeles gondok jönnek elő, tehát nincs az, hogy csak egyből elmegy a vezérlés, meg hasonló szörnyűségek. Az adagolón is javitottak, az is tovább kell birja. Tehát a maga módján ez már egy egész megbizható autó, ezzel a motorral.

De adhatnál linket is, hamár copyztad a hahu-ról.

2015. febr. 28. 22:21
 3/6 A kérdező kommentje:

[link]

Az előzőnél rosz adatokat küldtem. Erről lenne szó

2015. febr. 28. 22:45
 4/6 anonim ***** válasza:
57%
Ja ezzel lehet orálisan kielégítenéd magad mire autó lenne belőle.
2015. febr. 28. 23:51
 5/6 anonim ***** válasza:

De szépen megfogalmaztad :D

Ez ránézésre szerintem is felejtős.

2015. márc. 1. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Hülyeséget mondtok, mert a 163 lóerős a legjobb, azzal semmi gond nem szokott lenni, ezt csak 2003-tól gyártják. Ja és már csak a full extra miatt is megéri, ritka az ilyen felszereltségű A6. Nyugodtan vedd meg.
2015. márc. 1. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!