Egy 2004-es A6-ról van szó. Mennyire megbízható motorikisan?
Sziasztok. Ma voltam megnézni egy audi A6-ot. Meg lenne rá a pénzem, csak biztosra szeretnék menni. Nem akarom hogy ott hagyjon valahová félúton. Hallottam olyat, hogy 2003-tól megbízhatók. De mások ellenzik. Szerintetek?
Kivitel:Sedan
Állapot:Normál
Üzemanyag:Dízel
Sebességváltó fajtája:Manuális (6 fokozatú) sebességváltó
Hengerűrtartalom:2496 cm³
Henger-elrendezés:V
Hajtás:Első kerék
Teljesítmény:111 kW, 151 LE
Szállítható szem. száma:5 fő
Ajtók száma:4
Klíma fajtája:Digitális klíma
Szín:Fekete
Kárpit színe (1):Fekete
Saját tömeg:1 601 kg
Össztömeg:2 110 kg
Csomagtartó:551 litKivitel:SedanÁllapot:NormálÜzemanyag:DízelSebességváltó fajtája:Manuális (6 fokozatú) sebességváltóHengerűrtartalom:2496 cm³Henger-elrendezés:VHajtás:Első kerékTeljesítmény:111 kW, 151 LESzállítható szem. száma:5 főAjtók száma:4Klíma fajtája:Digitális klímaSzín:FeketeKárpit színe (1):FeketeSaját tömeg:1 601 kg
Össztömeg:2 110 kg
Csomagtartó:551 liter
Nyári gumi méret:225/65 R 17
Ennél már csak a szokásos dizeles gondok jönnek elő, tehát nincs az, hogy csak egyből elmegy a vezérlés, meg hasonló szörnyűségek. Az adagolón is javitottak, az is tovább kell birja. Tehát a maga módján ez már egy egész megbizható autó, ezzel a motorral.
De adhatnál linket is, hamár copyztad a hahu-ról.
Az előzőnél rosz adatokat küldtem. Erről lenne szó
De szépen megfogalmaztad :D
Ez ránézésre szerintem is felejtős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!