Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vw Passat 2002 1.9 PD TDI-be...

Vw Passat 2002 1.9 PD TDI-be van AC pumpa?

Figyelt kérdés
Hosszabb állás(8-10 óra) után ha ráadom a gyújtást szürcsögő hangot hallok a tank felől, és csak 10-20 másodperces indítózás után indul be. Szerintem valahol lelevegősödhet, vagy rossz benne ez a pumpa, de AC pumpát nem találok hozzá sehol. Valaki tud valami okosat mondani?
2015. febr. 27. 23:30
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

A hátsó ülés alatt vagy a csomagtartóban lévő szőnyeg alatt találod az AC pumpát. Azaz az AC pumpa benne van a tankba. Megkeresed azt a részt ahol az elektromos vezetékek mennek a tankhoz és az üzemanyag csövek. Ezt a részt tudod kiemelni / ki csavarozni a tankból és kiemelni vele az AC pumpát.

Az AC pumpa motorját külön is lehet cserélni nem kell komplett pumpát venned. A motor ára kb. 8000 ft.

Megjegyezném,hogy nem biztos ,hogy az AC pumpa miatt nem indul el azonnal az autód. Persze nincs is kizárva.

Meg kel nézni több mindent ,hogy meg lehessen mondani, hogy miért nem indul az autó.

2015. febr. 27. 23:59
 2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap egymás után 4-5-ször ráadtam a gyújtás, ameddig nem hallottam a szürcsögő hanot és egyből indult.
2015. febr. 28. 07:19
 3/5 anonim ***** válasza:

Az 1-es vagyok .

Hát igen,négyszer,ötször ráadtad a gyújtást amíg nem szörcsögöt. Látod ez az, lehet,hogy a pumpa nem tud redesen szívni mert nem jó az ac pumpa motorja és nem tud elég gázolajnyomást ill. megfelelő üzemanyag mennyiséget biztosítani. De az is lehet, hogy csak az ac pumpa szűrője van elkoszolódva azaz eltömödve és ezért nem tud az ac elég üzem anyagot biztosítani.

DE ! az is lehet , hogy az izzító gyertyák valamelyike nem jó vagy kevés az izzítási idő ! azaz az izzító rellé hamarabb leállítja az izzítást mint kellene . Amikor te négyszer ötször ráadod a gyújtást akkor pontosan az történik ,hogy 4 - 5 izzítás is végbemegy.

Porlasztó csúcsok kopása elszennyeződése miatt is nehezen indúlhat a motor.

Ezért írtam korábban azt ,hogy látatlanba nagyon nehéz konkrét tanácsot adni,hogy mi miatt van ez vagy az a hiba egy autón.

2015. febr. 28. 20:47
 4/5 A kérdező kommentje:
Izzítógyergyák rendben vannak.
2015. febr. 28. 23:17
 5/5 anonim válasza:
Ha nincsen mínusz fagy rossz idő akkor miért kellene izzítani? Biztos a tankban lesz a gond
2015. okt. 19. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!