Chevrolet Captiva vagy Hyundai Santa Fe? Melyik szebb?
Figyelt kérdés
2010. febr. 13. 18:02
2/17 anonim válasza:
Hyundai Santa Fe
Ráadásul sztem az megbízhatóbb is.
3/17 anonim válasza:
Szebb a captiva, de belülről a Santa fe igényesebb... A hyundai nem megbízható, tapasztalatból mondom (nekem Matrix van és mióta megvettem mindig van valami baja), én inkább captivát vennék
4/17 anonim válasza:
Captiva szebb is jobb is
de nekem az se kéne mert használhatatlan SUV
inkább Mitsubishi L200 pickup na az jó :D
5/17 anonim válasza:
19:24! Nemhiszem hogy aki suv-ot vesz terepre kimegy vele, és ha nem is jó terepen, legalább túl lehet a captivában és a santa fe-ben is élni egy 50km\h-s ütközést, nem úgy mint az L200-ban, ami nem a biztonságáról híres, csak 3*-ot kapott...
6/17 anonim válasza:
én szerintem a hyundai szebb meg megbízhatódd, ha az új modell. Én vélemyényem szerint ha ennyi pénzed van akkor Opel Antara, német és megbízható.
7/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat.
pickup szóba se jöhetne :D
Antara, hát.. az elje egyáltalán nem tetszik... :S
2010. febr. 14. 14:06
8/17 anonim válasza:
Nézd meg a VW tiguant és touareget
9/17 A kérdező kommentje:
a Touareg drága :S
a Tiguan, nem rossz :D
2010. febr. 14. 14:36
10/17 anonim válasza:
19:24 vagyok
Én láttam tavaly télen városban 60-nal villanyoszlopba csapódó L200-at.
Csak a gallytörő horpadt be és a rendszám esett le
De te tudod
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!