Mi a véleményetek a Chevrolet Camaro-ról?
Láttad te is a Transformersben?
Na, annyi mindent azért nem tud.
Volt szerencsem tesztvezetesre vinni egy V6-ost es egy V8-ast.
Eloszor a V6-ot, ami a kanyarokban nehezkes es a gyorsulasa siralmas. A hatso resz nagyon kicsi. Mivel a haver ult mellettem, a masik haver es a kereskedo a hatso ulesre ult be, nagyon viccesek voltak, ahogy ossze voltak nyomorodva. De persze ez nem csaladi auto, igy vannak, akiknek mindegy milyen a kenyelem hatul.
A V8 egy csalodas volt. A V6 utan arra szamitottam, hogy felszedi az aszfaltot, a hangja pedig simogatja majd a dobhartyam, de se nem hangja, se nem ereje nem olyan volt mint peldaul egy maskor kiprobalt Dodge Challenger-e. (Mustanghoz nem volt szerencsem, igy ahhoz hasonlitani nem tudom.)
A formaja jo es a robotos filmmel nagyon eltalaltak a reklamot, de szerintem az autobol tobbet ki lehetne hozni.
Tepsi benzinzabáló ócskavas. Az amerikai kocsik egyenesen nem tudnak menni normálisan olyan a futóművük. Persze ehhez azért kell egy v8 as traktor motor legkevesebb 6000ccm el természetesen. Mit gondolsz az amcsik miért veszik az import kocsikat versenyezni??
Kinézetre nem rosszak az tény de amúgy .. Á..... inkább az ára.
amerikai kocsik egyenesen nem tudnak menni normálisan olyan a futóművük - Ezt, mint egy amerikai auto boldog tulajdonosa, megcafolom, az enyem nagyon szepen megy egyenesen, aminek igen nagy hasznat veszem, amig az egyik kezzel sms-t irok, a masikkal a szempillam festem.... viccen kivul, tenyleg szabalyos egyenes vonalban tud haladni elengedett kormany mellett.
benzinzabáló? Nemhinnem, persze szinten csak sajat tapasztalatbol beszelek, de az enyem normalis uzemeltetes mellett a 8 hengerbol 4et kikapcsol igy a fogyasztasa megkozeliti barmelyik japcsi/nemet verda benzin-ehseget. Persze ezeket nem normalis uzemeltetesre terveztek, szinte koveteli, hogy odalepj neki es felszaggasd az aszfaltot, dehat pont ezert vettem elsosorban :)
Ja és egy régi szép álom:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!