Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyit forog legnagyobb...

Mennyit forog legnagyobb sebesseg fokozatban a Fiat Bravo (kb 1998-2000 evjarat, tehat facelift utani kiadas) motorja 90-110-130-nal? Es milyen atlagfogyasztassal lehet szamolni az ilyen autoknal?

Figyelt kérdés
Kozelebbrol az 1,2-es es 1.6-os motorrakal szerelt valtozatok erdekelnek.

2015. febr. 27. 02:49
1 2
 11/12 dirtboy ***** válasza:

ez igény függő,ha nyomni szereted neki akkor persze hogy kevés de közlekedni bőven elég az ereje.

egyébként nem nehéz autó alapjában 1040-1050kiló ezért is mozog jól az 1242ccm-jével,valamint erősebb itt az 1.2 mint általában mert 80-82le gyárilag.

2015. febr. 28. 16:55
 12/12 EnnDii válasza:
Nem tudom él még ez a topik, de leírom a tapasztalatokat, az 1.2-essel kapcsolatban öcsém vette még 2009-ben, erős rábeszéléssel részemről, akkor kb félmilliót szánt rá, és ez volt a leginkább elérhető a piacon, meg veszettül jól néz ki. Még mindig megvan, azóta édesanyámhoz került. Én is tudom, hogy rossz híre van, féltünk is a vásárláskor, de úgy tudom az 1.2-es motorosokkal kevesebb gond van. Nekünk 10 éve van meg és tényleg alig volt vele probléma, hosszú úton( Olaszország, Szlovénia) sose hagyott ott minket, AC punpát cserélni kellett, de az elvileg tervezési hiba. Igazából 90-110 között a legkellemesebb 120-nál 3500-at, 130-nál 4000 pörög. De 82 le nem is autópáyára van kitalálva. Ettől függetlenül nagyon jó vezetni, és ekkora motorral is élvezetes, 110-ig tényleg nagyon jó, ha meg kipörgeted 4-5000 ezerig akkor a hangja is király. Szóval csak ajánlani tudom, ha még aktuális a vásárlás. :)
2019. aug. 25. 17:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!