Melyik bolt lehet ez?
Figyelt kérdés
a facebookon volt egy motoros videó amin az üzlet elől indult el néhány supermoto és ahogy rámentem a videóra kidobta a boltot is szétnéztem ott és poton pénzért lehetett vásárolni kiegészítőket univerzális alkatrészeket pl piros fékkar tartállyal máshol 20 ezer ft nál kezdődik de itt csak 8 ezer volt. elfelejtettem a boltnak a nevét és ezt szeretném megtudni ha valaki tudna segíteni megköszönném2015. febr. 26. 19:57
1/2 anonim válasza:
Az én fszbúk oldalamon nem volt ilyen videó!
Talán meg kellene nézned újra azt a videót, a saját oldaladon és meglenne a bolt.
2/2 anonim válasza:
Sajnos nem tudom melyik bolt lehet ez, de két dolgot tudsz tenni:
-Ha lájkoldtad, akkor a tevékenységnaplóban utána tudsz nézni hogy melyik lehetett.
-Vagy a böngészési előzmények között keresgélj.
Remélem meglesz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!