Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autónak SZERVÓTLANT?

Első autónak SZERVÓTLANT?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

5 éve tettem le a jogsit, azóta nem vezettem. Találtunk egy szép autót, de nincs benne szervó. Ezzel is megtanulhatnám a vezetést, parkolást? Munkába járáshoz használnám, városon belül!

Köszönöm!

2015. febr. 26. 05:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
-nyugodtan megveheted szervó nélkül is,régebben egyik személyautóban sem volt rásegítő ,azt nem is hiányzott,
2015. febr. 26. 06:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha jó allapotú, vedd meg! A szervó egyébként nem fog hiányozni, parkolás közben nem tudsz majd tenyerezve kormányozni. Hanem kicsit erősebben kell. De 10-20km/h nál már tenyerezhetsz abban is. Én egy szervó nélküli kadetten tanultam vezetni, lenyomtan benne kb 20ezret.
2015. febr. 26. 06:44
 3/11 anonim ***** válasza:
Vedd meg, nem lesz vele semmi gondod. :) Nem vészes ha nincs, kb 1 hét alatt ráérzel. Nekem is olyan van amibe nincs szervo, eddig 150 ezret csavartam a gépbe. Vezettem közbe szervósat is kb 30 ezerig... Jobb de nem érzem hiányát. Meg ami nincs nem is romlik el, hogy drága pénzen megjavíttasd. :D
2015. febr. 26. 07:18
 4/11 anonim ***** válasza:
Hát azért a városi parkolásnál meg fogsz küzdeni vele. De nem vállalhatatlan. DE bontottan biztos lehet szerezni rá, ha mindenképpen a kiszemeltet akarod megvenni.
2015. febr. 26. 07:37
 5/11 anonim ***** válasza:
Megerősítem az előző válaszokat, első kocsimban nekem se volt szervó, és vezetés, kanyarodás, határozottabb tempójú parkolás közben nem lehetett érezni a szervó hiányát, semmi baj nem volt vele. Azt az autót egy 21 éves lny vette meg tőlem, és neki sem volt gondja vele.
2015. febr. 26. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Az én első kocsimban sincs szervó, meg lehet szokni. Igazából ha ezzel megszokod, utána később egy szervóssal könnyebben fog menni, tehát nem lesz belőle hátrányod.
2015. febr. 26. 09:35
 7/11 Vizéli László ***** válasza:
Mivel 5 éve nem vezettél, így nem áll fent az hogy egy megszokott kényelmi funkcióból lejjebb adj (jelen esetben szervó). Ezt fogod megszokni. Álló helyzetben egy kicsit nehéz tekerészni, de ügye álló autón a gumikopás végett nem is ajánlott. Menet közbe meg alig észrevehető hogy az autó nem rendelkezik szervó kormánnyal. Ha tetszik az autó, nincs úgy különösebb baja, akkor vedd meg nyugodtan.
2015. febr. 26. 10:39
 8/11 anonim ***** válasza:
és mégis milyen kocsi? mert egy 800 kilós corsaban vagy swiftben szinte észre sem veszed hogy nincs benne szervó.
2015. febr. 26. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Majd 10-20 év múlva olyan kérdéseket kapunk, hogy vehet e friss jogsis olyan autót, amiben nincs sávtartó rendszer, mert egyedül nem képes egyenesen tartani az autót.
2015. febr. 26. 12:32
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, egy kis volswsagen polo lenne.
2015. febr. 26. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!