Peugeot partner 2. 0 hdi hirtelen gázadásra leáll és csak pár másodperc után indítható ujra. Illetve nehezen is indul. Mi lehet a baj?
Figyelt kérdés
2015. febr. 25. 19:55
1/10 anonim válasza:
Az lehet a baj, hogy francia. Komolyra fordítva injektor lehet, rossz üzemanyag, eltömődött üzemanyagszűrő ill. légszűrő. Egyszerűbb elvinni egy szervízbe, mivel sajnos igen, egy autó sokba kerül, és ha már vettél autó nem a szervízelésen kell spórolni.
2/10 anonim válasza:
Rail szenzor hiba is lehet, akkor megúsztad fillérekből...
3/10 anonim válasza:
első válaszadónak ezzel leminősíted magad hogy azt a kijelentést tedted hogy az a baj hogy francia csak megsúgom 1.4 hdim van pözsóba 350 ezer kilómétert mentem minden motor probéma nélkül nem szar adagolós mint a régi tdik szétkopik stbi lehet hogysokkal drágább az alkatrész hozzá de kevesebbet eszik szebben kát a motorja nincs csörgő kopogó hangja mint a szar régi td-tdik nem és hasonló építésű a hdi mint a pdtdi szóval először nézz körbe mielőt fikázol egy autót.
4/10 anonim válasza:
a kérdésre a válasz pedig vagy üzemanyag szűrő csere nekem is volt ilyenre példa és csere után nem csinálta ezt vagy főtengely jeladó az sem vészes árba.
5/10 anonim válasza:
Ami ilyet okozhat, a fotengely jelado, a nyomasszabalyzo, az ac pompa (tankban levo uzemanyag szivattyu). Gazolaj ha koszos, a motor nem huz, de nem all le ;)
6/10 nokia 500 válasza:
helló. sikerült rájönni a hibára? nekem most 2000 hdi, csinálja hogy ha rugalmasabban indulok vele, akkor leáll. utána nehezen indul. szúrók cserélve, az előszivatyúnak adtam már állandó áramot. de még mindig ezt csinálja.
8/10 anonim válasza:
Sziasztok! Nekem is van egy Partnerem szintén 2.0 Hdi.
Olyat csinál, hogy néha reggelente az első 5-10 km alatt folyamatosan letilt 2000-nél, és visszatorpan, minden sebességben... Aztán gondol egyet és már nem csinálja, utána egész nap nem jön elő a hiba. Illetve hogy Pl 4.-es sebességben 55-60 között rángat, 1600 fordulat körül. Ez nem tudom hogy hiba-e vagy csak a váltó áttétele miatt csinálja, mindenesetre fura.
Ha valakinek van ilyesmivel tapasztalata, leírhatja :)
Köszönöm
9/10 anonim válasza:
8-as vagyok. Az kimaradt hogy a műszerfalon nem világít egy hibalámpa sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!