Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Karburátor hiba?

Nevenincs2 kérdése:

Karburátor hiba?

Figyelt kérdés
Van egy keihin karbim,4t motoron. Elindul egesz konnyen.Viszont utana ingadozik az alapjarat, egyszer leakar allni, gazadas utan nehezen ter vissza az alapjaratra, ha sebessegbe teszem megindul magatol,Elvolt allitgatva,nagyabol beallitottam. Tipp,hogy mi baj lehet?Ja es neha alapjaraton bedurranig 1-1et a kipun,1x mar langcsovat is nyomott. Alapjarati csavar 3ra kitekerve kb,levego kb 1,8ra. Tű legalul van.Kiporog uresben,viszont neha ott is megtorpan.

2015. febr. 25. 19:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Karbi hiba, de méginkább gyújtás hibára utalnak ezek a jelek.
2015. febr. 25. 19:56
 2/3 anonim ***** válasza:
Valahol falsot szív. A tű pedig biztosan nem jó a legalsó pozícióban, így nem kap elég benzint a motor, állítsd középre.
2015. febr. 25. 19:57
 3/3 A kérdező kommentje:
HA kozepre allitom bog a motor es utana is. Miert ne lehetne legalul?logikus hogy van ilyen opcio de nem tehetem oda :D.Gyujtast hogy tudom megnezni?.Allt a motor par honapot,gyujtast kizarnam mert elotte hibatlan volt.
2015. febr. 25. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!