Ha a ventilátor előtét ellenállását kiszedem az autóbol akkor még használható tovább az autó igaz?
Tehát nem fog semmi zárlat lenni sehol? Amikor megpróbálom kiszerelni előtte érdemes az aksit lekötni igaz? Hol találhatok én rá erre a szerkezetre? Opel astra G 2007-es. A ventilátoron elszállt az 1-2-3 fokozat. Csak negyedikbe működik.
Elvileg az a biztosíték szerűség ment tönkre. A kesztyűtartót ki kell szerelni. De továbbá hol találom meg? És hogyan kell ennek kinéznie? Találnom kell.majd valami foglalatot igaz? Abból kiszedem. Aztán összerakhatom a kesztyűtartót is. Aztán beviszem a villamossági boltba ezt az ellenállást. Adnak egy másikat. Aztán azt csak belerakom és elvileg kész? Kérdés hogy használhatom e az autót mondjuk 1-2 hétig is az az ellenállás nélkül mire eljtuok a boltba? Nem fog e zárlat vagy valami keletkezni?
Köszönöm
Valamint mitől mehetett tönkre? Vagy ez olyan mint egy izzó? Hogy elhasználódik aztán cserélni kell?
Esetleg hátha van róla valami videó. Valaki segítene megkeresni? Angolul nem tudok.
Jobb oldalt, az a fehér téglalap alakú egység az, a fekete csatlakozóval. Szerintem vegyél egyet előre és ha szétszedted a kesztyűtartót, egyből cseréld ki. De mehetsz nélküle is nyugodtan, ha ez a vágyad :)
Aha. Oké.
Én csak csak azt a biztosíték szerűséget cserélném ki. Nem.az egész szerkezetet. Ezért nem tudok előre venni akármit is. Meg nem tudni milyen fajta van benne. Szóval nem ez a vágyam. A vágyam.az az hogy ne kelljen szerelni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!