Milyen A2-es kategóriás motort ajánlottok elsőre?
Pénzt nem írtál. Azt sem hogy milyen öreg legyen max. Vagy hogy használt vagy új. De első motornak inkább használt.
Pl kawasaki 250 valamilyen zx vagy nem tudom mi lehet a típusuk. De ilyen sport kategória. Van akkor honda cbr 250.
Ezeket a kis köbcentiseket annyira nem ismerem. De van yamahából is. Nyilván tzr 250 vagy valami. Meg suzukibópnis van többféle.
Ilyen apriliákat nem ajánlok...
Mennyi pénzed van rá?
Legjobb választásod Honda 2013-ban kiadott 500-as triója. Lényegében ugyanazt a motort adták ki három külsővel, egyik biztosan bejön.
Ennél jóval olcsóbb, de nagyon megbízható a Honda CBF 250. Egyszerű kis motor, én ezen kezdtem még AK jogsival.
Aztán ott van még a Honda CBF 125, amit 2009 óta gyártanak. Ez is nagyon megbízható, szaladgálós motor. Túrázni ezen nem fogsz, de még a 250-esen sem nagyon.
Persze a többi márkának is megvan az ezeknek megfelelő motorjuk, de nekem eddig Hondám volt, ezrét azt tudom ajánlani.
Ja még gondold meg a túra robogókat. Honda Forza 250, Suzuki Burgman, stb. Ezek nagyon praktikus gépek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!