Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kinek való egy ilyen kocsi?...

Kinek való egy ilyen kocsi? (képpel)

Figyelt kérdés

Az ártól és márkától most tekintsünk el, nem szaladok kocsit venni csak felmerült bennem egy kérdés.

[link]

Már egy ideje tetszenek ezek a kocsik. Viszont nem tudom érdemes-e ilyet venni egy olyan embernek, amilyen én vagyok. Az a problémám, hogy nem tudom hátulra a "platóra" mit lehet pakolni. Kinek jó az ilyen kocsi?

Mert ha pl. elmegyek vásárolni a boltba ha sokmindent veszek akkor se rakom oda hátulra, hogy útközben elhagyjam. Max ásványvizeket és hasonlókat raknék oda...

Egyszerűen ötletem nincs... akinek ilyen kocsija van az mit szállít hátul?

Átlag munkám van, nem kell semmit vinnem. Ha fát veszek azt kihozzák házhoz... ha bútort vásárolok azt is vagy kihozzák vagy úgysem férne el rajta.

Talán ha gázpalackot veszek azt lehetne oda felrakni :D De most a gáz miatt ilyen autót venni? :D

Jó valamire az ilyen autó? Mondjatok már tippeket, vagy hogy akinek hasonló van hogyan, mire használja.

Tudom, hogy buta kérdés. :)

2010. febr. 13. 02:30
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%

Muhaha, nekem mindig ilyen nagy amerikai pickupjaim voltak :) 4 ajtóst kell venni, és akkor tudsz pakolni a hátsó ülésekre... Mindegy, hogy benzines vagy dízel 20 liternél kevesebbet egyik sem fogyaszt, instabilak, főleg nagy sebességnél.

Én nem használtam a platót, néha bringa, esetleg ritkán bútor... de csak simán tetszett, hogy ilyen nagy böszme dög.

Amúgy meg igen, buta a kérdés, hogy-hogy mire lehet használni? Ez egy teherautó. Sokan hajót, lakókocsit, lovakat húznak vele, mert erős nagy dög. Van ismerősöm aki az építkezésén hozta vitte vele az összes cuccot... Arra használják, amire általában a platós teherautókat szokták... Ez nem egy L200-as mitsubishi, mint amik itthon vannak! A plató 2,5-3 méter hosszú, bútor nem fér fel? Miről beszélsz? :D :D :D Az autó egész hossza 6-6,5 méter, egy leghosszabb S osztályos merci 5 méter! Iszonyatosan nagy...

2010. febr. 13. 02:40
 2/12 A kérdező kommentje:

Köszi.

Hát én úgy gondoltam, hogy veszek pl egy szekrénysort. Na de olyan rendeset, nem kis díszes picike szekrénykéket.

Akkor az nagy és rengeteg darabból áll (a miénk pl már egyben volt nem lehet itthon összeszerelni) akkor az ugye nagy. Ha valahogy fel is fér rá egy-kettő akkor is többször kell fordulni úgy meg nem igazán éri már meg. Inkább kihozatom a szállítókkal az egészet.

2010. febr. 13. 03:19
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Megnéztem a képet és rögtön azt kérdeztem én is, mit lehet hátulra pakolni. Szerintem nálunk semmit nem érdemes, mert mihelyst őrizetlenül hagyod az autót, amit bepakoltál, lába kél.

Nekem ez az autó tipikusan amerikai. Elképzelem az amerikai vidéket: a farmokat, a prérit, a csak autóval bejárható nagy távolságokat. Ez az autó odavaló.

Valahogy a hazai utakon nem tudnám elképzeli, hogy ilyennel járjak...

De ez csak egy vélemény:)

2010. febr. 13. 06:43
 4/12 anonim válasza:
100%

többiek már megmondták a frankót.

nem érdemes ilyet venni mert mint a többi amerikai autó ez is szép de nem jó semmire ráadásul nagy fogyasztású.

arról nem is beszélve hogy a nyitott plató miatt akár egy piros lámpánál is kipakolhatnak.

ha ügyesen pakolsz bele akkor beleférhet egy egész konyhai szekrénysor.

nekünk wagon r plussz utánfutó segítségével sikerült is pedig nem 2 darabból állt így egy ekkora méretű autó segítség lehet.

az is igaz hogy ez amerikába való.

ott nem érdekli őket az hogy mennyit fogyaszt az autó.

arról nem is beszélve hogy míg magarország két "vége közt van vagy 500 km addig amerikában van ennyi két város közt mivel az egy 10-szer nagyobb ország

2010. febr. 13. 07:15
 5/12 anonim ***** válasza:
51%
Na ja! Egy igazi amerikait jellemző f@szság! Nem a kérdezőt oltom,de tudod ami amerikai én úgy vagyok vele mintha nem is lenne. :))
2010. febr. 13. 07:52
 6/12 A kérdező kommentje:

Na akkor mégse vagyok olyan hülye, köszi :D

Járt az agyam, de egyszerűen nem tudtak egy értelmes indokot se mondani, hogy mire lehet ez jó. De gondoltam csak úgy biztos nem gyártanak semmit, mondom biztos én vagyok csekély értelmi képességű...

Ja, nekem is ilyesmi jutott eszembe kedves második válaszoló. Meg, hogy a kutyát lehetne ott szállítani :DDDD Na de hova, meg minek amikor nyugisan el van itthon az óljában is :D

Harmadik. Hát én is erre jutottam, hogy nem érdemes ilyet venni :(

Azzal tisztában vagyok, hogy másodpercek alatt vinnének mindent, ami mozdítható (Magyarországból kiindulva kb tömegverekedés lenne hátul a cuccokért) ezért nem is hagynék ott semmit.

Hmm, azt hiszem akkor maradok a hagyományos autóknál. Végül is jelenleg úgysincs egy vasam se...

Tetszik ez a kocsi, de most, hogy látom mások szerint sincs sok értelme... megpróbálok inkább lemondani róla.

2010. febr. 13. 07:54
 7/12 A kérdező kommentje:
07:52 én is így vagyok vele, hogy a legtöbb hülyeség onnan jön. Nameg japánból :DDD
2010. febr. 13. 07:55
 8/12 A kérdező kommentje:

Na meg amit az első is írt. PL. hajót és hasonlókat húzni vele. MIkor lesz nekem pénzem hajóra? Nameg a közeli kispatakra nem igen tudom felrakni :DD

Belátom, nem ebbe az országba tervezték, nem ide való.

2010. febr. 13. 07:57
 9/12 anonim ***** válasza:

Most azért akarsz venni ilyen kocsit, mert 1 éven egyszer szekrényt akarsz venni?

Kicsit kalkulálj már! XD

2010. febr. 13. 11:41
 10/12 anonim ***** válasza:

"Hmm, azt hiszem akkor maradok a hagyományos autóknál. Végül is jelenleg úgysincs egy vasam se... "

Ezt te írtad!D

Ez a rendes megoldás! D

2010. febr. 13. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!