Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kuplung nélkül váltottam,...

Kuplung nélkül váltottam, lehetett baja ettől a váltónak?

Figyelt kérdés
Szóval összehoztam ezt a mutatványt, nem vagyok magamra büszke, nincs mentségem. Tolatásnál akartam rukvercbe rakni, de nem kuplungoltam. Egy mély, hangos, ütésszerű hangot éreztem (a buszoknál ilyet nagyon gyakran lehet hallani). Természetesen nem vette be, rögtön visszadobta, nem hallottam recsegést, darálást. Ez a sajnálatos eset mennyit árthatott a kocsimnak? ;(
2015. febr. 23. 18:45
 1/4 anonim ***** válasza:
Ha nincs hangja, és rendesen veszi a sebességeket, mint előtte. Akkor nem sokat. Esetleg pár fog törhet le ilyenkor, de szerintem annak lenne hangja.
2015. febr. 23. 18:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Lényegében már váltás közben kapcsoltam hogy "pasztmek nem nyomtad le a kuplungot te hüülye", de én automatikusan toltam a rukverc felé, és szinte azonnal visszatoltam üresbe.
2015. febr. 23. 18:49
 3/4 vatafak ***** válasza:
ha nincs utóhatás akkor megúsztad. lehet kuplung nélkül váltani amúgy csak nem a rükit mert az nem szinkronizált és mindig 0ról indulsz
2015. febr. 23. 19:00
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ilyen mindenkivel előfordult már legalább egyszer. Valószínűleg semmi baja nem lett az autónak, de remélem, bocsánatot kértél tőle az eset után, és megsimogattad! :D
2015. febr. 23. 19:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!