Smart roadster-be 1,6-os motort bele lehet tenni legálisan és forgalomba helyezni?
Hali az a tervem hogy veszek egy smart roadstert és ez ugye 700ccm,és bele akarok rakni egy 1,6dízel motort.
MENNYIRE KIVITELEZHETŐ?
UTCÁN JÁRHATOK MAJD VELE VAGY CSAK PÁLYÁN?
MILYEN ENGEDÉLYEK/PAPÍROK SZÜKSÉGESEK EHEZ?
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZI!
és az audi r10-lemans+peugeot 907 lemans,hányszor mondjam el, nekem a fogyaszás számít,nemm pályaautó kell és A kis 700kilót könyedén fogja mozgatni egy dízel is.
TÖBBET NE ÍRJ MÁR AZ AGYAMRA MÉSZ!!!!!!!!!
szerintem is benzines kell abba a kocsiba. dízel az nem fogyaszt, de nem is megy, de ha annyira a fogyasztásra akarsz menni, akkor citroen ax szívódízelXD
de amúgy ha nagyon durvát akarsz, akkor egy szavam van: 1.8T
Nem akarok se durvát se benzineset csak a mostaninál erősebbet kicsivel enyém:82le,110nm----)1,6os moci amit kinéztem 105le/!!250NM!! szerintem ez bőven elég lenne,és csak 6-7litert enne ennyit ez a pici is megeszik :-)
MENNYIRE KIVITELEZHETŐ?
UTCÁN JÁRHATOK MAJD VELE VAGY CSAK PÁLYÁN?
MILYEN ENGEDÉLYEK/PAPÍROK SZÜKSÉGESEK EHEZ?
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZI!-erre vagyok kíváncsi nem az üzemanyagtípusra amit már leszögeztem hogy dííííííííííííííízel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!