Smart roadster-be 1,6-os motort bele lehet tenni legálisan és forgalomba helyezni?
Hali az a tervem hogy veszek egy smart roadstert és ez ugye 700ccm,és bele akarok rakni egy 1,6dízel motort.
MENNYIRE KIVITELEZHETŐ?
UTCÁN JÁRHATOK MAJD VELE VAGY CSAK PÁLYÁN?
MILYEN ENGEDÉLYEK/PAPÍROK SZÜKSÉGESEK EHEZ?
A VÁLASZOKAT ELŐRE IS KÖSZI!
Édes jó Istenem.
Nem esett le, hogy a dízelbe kötöttem bele?
Ha már ilyen brutál ferrarialázót akarsz miért nem benzines?
Pl. BMW M40 motor
Öcsi, azért egy 430 meg egy Roadster között rohadt sok különbség van:
-fék
-felfüggesztés
-erőátviteli rendszer elektronikája (diffizár és társai)
-kasztnimerevítés
-...
A dízel nem eszik sokkal kevesebbet, pályán meg egy kerregő, fekete füstöt hagyó kocsival igen gáz megjelenni... 1.8 toyota motor menjen akkor már bele
Az általam írt BMW M40 motor javaslat volt.
Az én BMW E30-asom ami 1 tonnán felül van átlagban 7 litert zabál.
Akkor a a párszáz kilós Smart ha nagyon tolod neki akkor enne kb 7-et, ha meg 1.6 dieselt raksz bele akkor az egy szar lesz.. max akkor lesz jó ha turbós amúgy meg egy traktorhangú szar lesz belőle.. Ne várd hogy durván gyorsuljon..
És akkor a dízel is enne 5 körül és a dízel nem is tartós ha húzatják.. egy 1.6os dízel nem sport(os)kocsiba való
Hidd el abba benzines kell
megint én vagyok
Vagy egy Fiat Uno 1.3 benzines turbómotorja is jó lenne
azt hogy "Egy f430-as ferrarinál nem lesz gyorsabb, ha a gazdag faszik eltudják vezetni akkor én is :-)" azt csak mellékesen írtam arra hogy "úristen mit akarok repűlni"
MONDOM NEM PÁLYAAUTÓT AKAROK CSAK EGY KIS FOGYASZTÁSÚ SZÉP/KICSIT!!!GYORS AUTÓT KÖZÚTRA (ÉS NEMM AZT KÉRDEZTEM HOGY BENZIN VAGY DÍZEL MOCIT TEGYEK BELE:-)
ÉS SZAKADJ MÁR LE ERRŐL A BENZIN TÉMÁRÓL MERT QRVÁRA.. NEM ÉRDEKEL
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!