Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyibe kerül egy 1969-es...

Mennyibe kerül egy 1969-es Dodge Charger R/T?

Figyelt kérdés
Illetve Európán belül mennyi az esély szerezni egyet?
2015. febr. 21. 11:57
 1/6 anonim ***** válasza:
Segitek, ha elmondod hogy pontosan mi gatol abban hogy ezt a kerdest sajat magad megvalaszold. Az internetes kereses mint koncepcio nincs meg, vagy abban kell segitseg hogy milyen orszagok vannak Europaban?
2015. febr. 21. 12:06
 2/6 anonim ***** válasza:

Én 3 éve találtam az interneten eladót hogy pontosan ez a típus azt nem tudom de ezek árban olyan 5-7 millió forint közt mozognak, de olvastam róla hogy azok is olyanok amikre még nyugodtan rá lehet költeni legalább 1 milliót mert megeshet hogy van még mit csinálni rajta.

Itt a városunkban egyszer láttam az utcán menni egy ilyen autót magyar rendszámmal, és láttam másnap a parkolóba is ugyanazt. Akkor vártam hogy a tulaj odamenjen hozzá és leszólítottam őt és kérdezősködtem a kocsiról. Ő mondta hogy nagy családi bizniszük van, 3 cég plusz nagybátyja egy igen jó ügyvéd aki akkoriban vett magának egy Ford Mustang GT-t A Dodge autót a srác vette meg 5 millió forintért amit egyszer egy autós találkozón látta meg az autót és akkor kérdezte a tulajt szintén és mondta hogy lassan eladná mert bővítené a házat és egy egyszerűbb nagyobb családi autóra van szüksége a feleségének, és akkor rájött hogy a Dodge autója csak viszi a pénzt mind fenntartási díj ellenébe, meg ugye az erős motorja miatt benzin kutat is rá kell kötnie meg hát már belefáradt ezekbe a találkozókba is.

Akkor a srác meg is vette tőle, bár akkor elég leharcolt állapotában volt már meg már a fényezés is megviselt volt így a srác még közel 3 milliót költött rá hogy szépen rendbe rakja, leginkább a gyári alkatrészek ára volt a húzós mert nagyon nehezen tudott kint Amerikából rendelni gyári alkatrészt és nem utángyártott vackokat Európából.

Akkor sokat szenvedett vele, de a belteret ő maga csinálta meg mivel nagyon jól értett a kárpitozáshoz arra mondjuk egy egyszerű opelből használta fel az anyagot de senki nem mondta meg róla hogy az valamikor opel kárpit volt. Mondta is a srác hogy azt az autót ő is csak találkozókon meg kisebb bemutatókon veszi elő, mivel az üzemanyag bele tényleg drága hiába volt ő gazdag meg minden napi használatra az autó nem igazán alkalmas. Persze időnként megjáratja hogy ne a garázsba porosodjon, akkor is csak azért járkált azzal mert a másik autója ami egy BMW volt az akkor volt szervizbe.

2015. febr. 21. 12:20
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát egy patika úgy 12-13 misi
2015. febr. 21. 12:42
 4/6 anonim ***** válasza:
440-es Hemi motorral szerelve, 50 litert benyeli 100 km-en
2015. febr. 21. 13:46
 5/6 anonim válasza:
426-os volt HEMI, a 440-es az Magnum motor volt.
2015. ápr. 4. 20:14
 6/6 GáborÁdám válasza:
van rá esély! [link]
2019. jan. 29. 18:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!