Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Yamaha Virago 125?

Yamaha Virago 125?

Figyelt kérdés

A címben megnevezett játékszer megvásárlására készülök.

Motorkerékpárokhoz nem nagyon értek, bár ifjú koromban egy 70-es Simsonnal tartottam rettegésben a környéket, de annak már vagy húsz éve.

Ezek fényében kérdeznám a tisztelt nagyérdeműt, hogy a fenti motorkerékpár megvásárlása előtt mire érdemes figyelnem?

Vannak-e jellegzetes hibái az adott tipusnak, illetve általánosságban egy ilyen korú (15-17 éves) 125-ös motornak?

Soknak számít-e a 30000 km-es futásteljesítmény, mennyit bír egy ilyen kis lökettérfogatú V2-es blokk?

Az általam kiszemelt példány fényképen jól mutat, nem rohad, az eladó szerint rendszeresen karbantartott, jó állapotú, garázsban tárolt gépállatról van szó. Eddigi tapasztalataim alapján ezek a kifejezések itt Németországban némileg más jelentéstartalommal bírnak, mint Magyarországon.

Bármi egyéb véleményt is örömmel fogadok.

#Yamaha #Chopper #cruiser #Yamaha Virago 125 #Yamaha XV 125
2015. febr. 21. 10:29
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
125ös chopper? Kicsit viccesnek tűnik. Max egy csajnak tudom elképzelni.
2015. febr. 21. 11:07
 2/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a véleményedet, de nem neked lesz a motor, így magasról teszek rá, hogy mit tudsz elképzelni és mit nem.

De csak hogy lásd, milyen kedves csóka vagyok, elmondom neked - de csak neked, ne áruld el senkinek -, hogy kb. két szezonra tervezem, hiszen rutint is kell szereznem, és én már öreg vagyok szervdonornak, így nem akarok rögtön egy 1100-essel kezdeni.

Persze nyilván szerinted ez megint olyan csajos dolog, de szerencsére nem vagyunk egyformák.

Ha valami érdemi hozzászólással is meg tudsz örvendeztetni, azt továbbra is örömmel fogadom, de amennyiben maradsz az eddigi színvonaladon (lásd 37%), akkor inkább ne is fáraszd magad a további billentyűzetkoptatással. Hidd el, mindkettőnknek jobb lesz.

2015. febr. 21. 11:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha már ennyire öregnek tartod magad és még ahogy látom beképzelt is vagy,de az speciel nem tartozik ide,kicsit gondolkozhatnál is. Ha csak erre van jogosítványod akkor megértem,de ha van nagyobbra is akkor minimum az 535-ös a jó választás amivel nem kell nyélgázon közlekedni,hogy tartsd a tempót és domboknál nem kell visszapakolni,mert nincs benne erő.
2015. febr. 21. 11:23
 4/8 A kérdező kommentje:

Egyelőre csak erre van jogosítványom. Örülök, hogy megértesz, mindig kedveltem a megértő embereket.

Mondjuk a parasztokat kevésbbé, bár valahol ők is érdekesek. Vedd nyugodtan magadra.

Ha legközelebb előbb kérdezel és csak utána alkotsz véleményt, azt is kevésbbé bicskanyitogató stílusban, hidd el, mások is kedvesebbek lesznek veled.

2015. febr. 21. 11:31
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kellett volna megsértődni a lány chopperen.
2015. febr. 21. 11:35
 6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon kevés vagy ahhoz, hogy megsértődjek, ellenben a válaszaidnek nincs sok közük a kérdésemhez.
2015. febr. 21. 11:44
 7/8 anonim ***** válasza:
125-össel nincs tapasztalatom, de 400-assal már mentem, az nagyon bejött. A 30000 km nem szabadna, hogy sok legyen, annyit egy robogó is elmegy, de elmész, megnézed, kerülsz vele egyet és ha jó, akkor szerintem azt a 2 szezont simán kiszolgálja :)
2015. febr. 21. 11:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Én néztem anno magamnak ilyet, de kipróbálás után lemondtam róla. Az ok nagyon egyszerű volt, marha kényelmetlen a 175 centis magasságommal is. Túl pici, nem lehet kényelmesen elférni rajta.

Amúgy jó kis gép, ahogy annak idején olvasgattam a használt teszteket, és a 30 ezer km se sok. Megfelelő karbantartással még legalább ennyit el kéne, hogy menjen.

2015. febr. 21. 12:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!