Kawasaki ER-5 vagy Suzuki GS 500?
Figyelt kérdés
Még kezdő motoros vagyok és első úgymond komolyabb motoromat e két típus közül szeretném választani. Akinek esetleg ilyen motorja van tudna nekem véleményt írni róla, hogy milyen a fenntartási költsége, szervizigénye, fogyasztás, alkatrész árak illetve utánpótlás(esetleg a legrosszabbra is felkészülve pl. motorgenerál, hogy ne vadászni keljen az alkatrészek után mint egyes típusoknál) és hogy milyen kényelmes vagyis nem-e fárasztó lebonyolítani rajtuk egy 2-3 száz km-es túrát (1.85 magas vagyok)?
A válaszokat és segítséget előre is megköszönöm.
Széles és balesetmentes utat minden motoros társnak.
2015. febr. 20. 14:00
1/1 anonim válasza:
E két motor már annyira hasonló, hogy azt vedd amelyik neked tetszik. Én elsőnek oda voltam a gs-ért. Mindig is mondtam hogy hiába ugyan az a 2 motor, a kawa nem kell. Végül is mind2höz volt szerencsém, és a kawa mellett döntöttem. Mára már azt mondom, hogy gs-t sose :D De ne értsd félre ezt a kijelentésemet. Összességében azt a motort fogod szeretni jobban a másiknál, amelyiket hamarabb megszerzed:) Én tegnap mentem életem első útjára barátnőmmel, 10 fokban. 51km-t tettünk meg. Nagyon jó volt, kivétel attól hogy 90-es táblánál 50-60 al mentem, mert csúszott mint az atom:) Bár csak azért ennyivel mert iszonyat rossz volt az út minősége. Ahol már jó volt, ott 80-al mentem. Kényelmes volt nagyon. Talán annyit, hogy a nagy melegbe jobb a vízhűtéses, tehát az er-5-ös. Hosszú túráknál mind1. Szóval tényleg amelyik külsőre tetszik. A 2 motornak a blokkja is szinte teljesen kiforrott megbízható. + a hang... Hagyd a videókat, eddig a videóknál egyiknél se tetszett a kawa hangja, de élőbe.... pfúúú :D isteni:D Sokkal jobban tetszik mint a suzukié.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!