Ha egy aprilia rx 125 re kissebb karbit teszek, akkor kevesebbet fog enni de nem lesz baja?
Figyelt kérdés
ha kissebb főfuvit teszek bele akkor lehörrög meg kevesel de viszont ha a légszürőt 1/3 részben kb befogom már jól veszi a lapot, és ki is pörög! na az lenne a kérdésem hogy 34 es karbi helyett egy 30ast feltennék akkor jobban fogyasztana de nem hörögne lemert a levegőből is kevesebbet kapna. na így szerintem nem fog keveselni, és nem sül be jobban fog enni a teljesítmény kicsit romlik nem baj! azért kéne mert túrázni használom, de néha endurózni is és nem akarom eladni mert nagyon hozzámnőtt mégegyre nincs pénz és ha erőt akarok felteszem a 34 est ha meg túrázni akkor a 30-ast van áttételem is van egy amivel 110et megy de 2 esbe gázzal egykerékre áll meg van egy amivel 155öt megy de 10-12 közt megyek vele annyit a másik karbival is birni fog szerintem de 100 is elég csak 6-7 helyett mondjuk 5-5,5 öt egyen gyorsulgatni se szoktam turánál szóval az se gond ha nehezen éri el mondjuk a 130at szóval jó ötlet? és más motornál is működhet?2015. jan. 31. 23:32
1/1 anonim válasza:
megéri így szétbütykölni, és ha mégsem válik be akkor visszarakni mindent? Ha nem válik be kidobtad azt a pénzt amit ráköltöttél. Kétütemű, az meg nem spórolja a benzint, ez van. Vegyél valami 4T-t az nem eszik sokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!