Vannak olyan cégek, amelyek a kiszemelt autót behoznák Németországból?
#1 én így vettem pár éve, de az a srác már nem csinálja (vállalkozóként végezte ezt) ... én leválogattam a netről párat Németországból ami nekem tetszett ... ő felhívta az adott kereskedőket (volt szuper állapotúnak feltüntetett verda, ahol a kereskedővel két szót váltott, és csak annyit közölt mikor letette a telefont: török ... felejtsd el)
maradt kettő a pakliban, kimentek az emberei műszerekkel és megfelelő tudással, az egyik autót már ott is hagyták, viszont az egyetlen fennmaradó mai napig itt van nálunk, és tökéletes ... ja, és olcsóbb volt 1 misivel mint ugyanolyan lett volna nálunk vásárolva
szóval nem mindenki szemét
Szétnézel a mobile.de-n, és adott város környékén keresel egy tucat verdát. Kimész két napra, és végigjárod a kiszemelt vasakat. Vagy fizetsz egy kinti magyar szerelőnek, és elmondod az igényedet.
Itthon nem érdemes venni:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!