Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hogyan tanuljak a vizsgára?

Hogyan tanuljak a vizsgára?

Figyelt kérdés

Kreszre fogok járni B kategóriába és van ez az oldal ahol tanulom a kérdéseket [link]

.Azt szeretném tudni hogy elég ha ezt tanulom a vizsgára vagy mást is jo lenne tanulni?Ha igen akkor mit?(amugy ez a szakoe már elég jól megy.

2015. febr. 17. 20:54
 1/4 anonim ***** válasza:
hát illő lenne mást is megtanulni,mert ha mondjuk a kérdésben nincs benne a behajtani tilos tábla,és te nem tanulod meg,mit szabad csinálni a táblánál, akkor a közlekedésben észreveszi egy rendőr hogy te egyirányú utcában mész szemben a forgalommal nem fogsz neki örülni, és a rendőr sem,hogy "hajnye ez sem tanulta meg rendesen a kreszt".
2015. febr. 17. 21:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Töltsd le az Egyéni KRESZ gyakorló programot. Nem tudom milyen az új KRESZ, de én még azon tanultam és vizsgáztam is!
2015. febr. 17. 21:00
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem és köszönöm a válaszokat.Igazad van a táblával kapcsolatban.Esetleg még valami teszt oldal van amit érdemes lenne nézni?
2015. febr. 17. 21:03
 4/4 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy megértsd a közlekedés logikáját, elsőbbségadások, stb, és igy sokkal könnyebb lesz, ebben nagyon sokat segithet egy jól magyarázó szakember (ezért is nem támogatom ezt az online tanulást, én például úgy mentem anno vizsgázni, hogy elméleti órán nagyon jól elmagyaráztak mindent, alig kellett tanuljak). Persze néhány jogszabályt be kell magolni.
2015. febr. 18. 09:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!