Miért ócsárolják a hondákat?
Ma láttam egy csoportosulást ahol dízel autókat imádnak de főleg 1.9tdi-t azt is csak golfban.
És ez a csoport csak azzal van elfoglalva hogy a honda sz*r gyenge meg nincs benne nyomaték rizsrakéta.
Aztán kíváncsi voltam utánanéztem ebből mi az igazság.
9 videót néztem meg ebből 9szer lenyomta az 1.6 civic az 1.9 tdi golfot. Vagy ez lenne a baj vele? Egyáltalán épp eszű embernek hogy jut eszébe egy dízel autóval versenyezni? Na mindegy fura dolgok ezek...
Alapvetően mindkét autó jó.
Csak hát a bojrészerek elkezdtek szmókendsármolni meg kivik vétéizni aztán elkezdték szidni egymást.
Az 1.9 TDI nagyon jó motor, a Honda Vti-je meg nagyon megy.
Csak hát ez a tuninggolfomvankirályvagyokmerszmókendsárm gáz.
Na meg a hondavétéimvanéslehagyomaköcsögnémetautóst is.
Meg értelme nincs egy benzinest egy dízellel összehasonlítani.
Nem utálom egyiket sem, igaz benzines turbós G Astrám van és nem is vennék dízelt mert nehogymár a trágyaszórótraktor után álljak a kúthoz.
Normális ember az igényeinek megfelelő autót vesz, és nem foglalkozik azzal, hogy a másik milyen, nem érdekli az utcai versenymániások vélemény sem.
Az igényeket nagyon sokszor kell bele szorítani a lehetőségek keretébe, többen szeretnének Hondát, mint ahányan meg is engedhetik maguknak.
A vételár, a fenntartási költség állapot, amit vagy megengedhet magának az ember, vagy nem, ezen kívül sokaknál hátrány lehet a méretezés, Ázsiában nagy általánosságban kisebb termetűek az emberkék, 180 centi fölötti "óriásoknak" sokszor nem tud olyan kényelmet nyújtani egy japán autó, mint egy európai riválisa - ez is állapot, nem minőség, de komfort kérdése, s nem ócsárolás.
Ócsárolni azokat lehet, akik versenymániás szempontokkal értékelnek közútra gyártott autókat, és úgy is használják azokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!