Gáz ha valaki 25-26 évesen 50-es enduróval vagy SM-el megy?
Azért kérdezem mert sokan ennyi idősen már nagymotorral mennek ha motoroznak, de nekem nincs nagymotorra jogsim, csak autóra van és nem is szánnék motorra 400-500ezer forintot...
Ezért ha úgy alakul akkor 200.000 alatt vennék egy 50-es SM-et vagy endurot
Ez inkább hobbinak tűnik nekem, nem azért mintha nem lehetne vele járni, de valóban előfordulhat hogy a motorod hangos visító hangot ad majd, mert jobban hajtod mint amit bír, ugyan is egy 50-es nem egy erőgép.
Szerintem hobbinak tökéletes, egyébként nagy motor vagy autó.
Nem vagyok akkora motoros hogy letegyem a motorjogsit és vegyek egy nagymotort. Arra még fizethetném a biztosítást, súlyadót, műszakira vihetném. Ez szerintem akkora költség lenne ha vennék egy kis autót. Ráadásul én csak itt helyben motoroznék meg esetleg jó időben munkába mennék vele.
Most robogóm van de gondolkodom rajta h idén lecserélem egy váltósra mert azzal mégiscsak élvezetesebb menni.
A robogót 80.000ért el lehetne adni, még hozzátennék 100-120-at és vennék egy váltósat.
Az a gáz, ha 25-26 évesen ilyen "problémán" agyalsz.
Nagyon sok középkorú ember is jár segédmotorral, nem csak fiatalok.
Persze náluk nem a sebesség az elsődleges szempont, hanem a praktikusság
A középkorúak simsonnal meg robogókkal járnak. Én még csak tizenéveseket láttam 50-es SM-el vagy endoróval.
Egy csávó van a faluba akinek Aprilia RX volt de azt is a hivataltól kapta mert valami mezőőr féleség volt.
Nem gáz, nem a motortól leszel menő hanem a stílusodtól.
Én 38 évesen is 50-es robogóval járok, mert jóval olcsóbb azzal járni a városba mint autóval. pedig van egy menő kocsim is.
Egy közlekedési eszköz nem lehet "gáz", ha legális.
De ha téged zavar az 50ccm, akkor csináld meg a B125-öt (könnyített A1 annak, akinek van B-je) és akkor járhatsz 125-össel is. Azzal már egész jól el lehet közlekedni meg fel lehet menni pályára is, de a fenntartása nem drága.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!