Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 17 évesen Skoda Superb Combi II?

17 évesen Skoda Superb Combi II?

Figyelt kérdés

16,5 éves vagyok. Eljátszottam az első autó gondolatával, mert most kezdem a jogsit.

Mindenképpen valami nagy és modernebb autót szeretnék.

Ha összejön most apának, akkor 3 millióig.

Mindig bejöttek a nagy családi autók, főleg a kombik.

Amiket néztem, és ha minden összejön, akkor szívesen vezetnék (mindegyik kb. 2010-es évjárat):

Ford Mondeo kombi

Skoda Octavia kombi, ebből 1-2 évvel fiatalabb is lehet

Skoda Superb kombi

VW Golf

De főleg a Superb a nagy szerelmem. Nem néznek ki egy ilyennel? Nem az a kicsifiú megkapta "apuci autóját" feeling?

1.8-as dízelt, vagy valami ilyesmi teljesítményűt szeretnék.

Leírnátok a véleményetek egy ilyen autó birtoklásával kapcsolatban 17 évesen?

2014. dec. 17. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
85%
Az elkényeztetett kisfiú itt vergődik feeling...
2014. dec. 17. 19:06
 2/11 anonim ***** válasza:
Megvenni megveszi, és ki fogja fent tartani, ki fogja tankolni, és a kötelező szervíz dolgokat is ki fogja? :D
2014. dec. 17. 19:15
 3/11 anonim ***** válasza:
Bárcsak ennyi idősen ennyi lett volna a "legnagyobb" problémám! Menj diákmunkára, és amit ott össze spórolsz, azt költsd autóra, ahogy én anno, akkor nem ilyen fellegekben fogsz járni, hanem 1-2-3 száz ezrekben gondolkodsz, hisz az autó nem abból áll, hogy megveszed, hanem fent is kell tartani, ha ugye TE is dolgozol az egyetem mellett!
2014. dec. 17. 19:27
 4/11 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy lesz ilyen válasz.

Nem vagyok elkényeztetve. Tankolni én tankolnám, ugyanis dolgozok. És 400 000-et én adok bele a kocsiba.

De ha nem kapok normális válaszokat, akkor tárgytalan..

2014. dec. 17. 19:44
 5/11 anonim ***** válasza:

Nos, én is 17 évesen kaptam egy autót, egy Superbet :)

Igaz az Superb I volt, 2.5 milliós árral, mivel nem mostanában történt. Bár én sokkal olcsóbbat kértem, szóval meglepett.

Nos, hogy mit gondolnak mások. Már az is beszédes, hogy ahányszor leírtam mi volt az első autóm, mindig lepontoztak. Sokakról süt az őszinte irigység. Az a baj, hogy az emberek sokszor általánosítanak, anélkül, hogy ismernék az adott személyt. Másik azért tartanak az embertől, mert nem akárki teheti meg, hogy több milliós autót vesz a gyerekének - gondolhatják. Megint mások szerint hülyeség ekkora autó elsőre, mert úgyis összetöri egy tapasztalatlan srác. Én az évek alatt semmilyen sérülést nem szereztem rá, persze ezt embere válogatja, úgy hogy én is azt tudom tanácsolni, hogy a biztonság kedvéért érdemesebb egy olcsóbba beletenni pár ezer kilométert.

Maga az autóval gond nem volt, nagyon megbízható.

Szóval azt mondom, mikor meg van a jogsi majd mérd fel hogy vezetsz, hogy szükség van-e tapasztalatra, vagy belevághatsz. Egyébként nem nehéz vezetni őket, csak figyelni kell, mert azért majd' 5 méter.

2014. dec. 17. 20:06
 6/11 anonim ***** válasza:
Még jó hogy irritálja az átlag embert amikor egy suhanc itt vergődik hogy milyen és hány milliós autót kapjon apucitól.
2014. dec. 17. 20:11
 7/11 A kérdező kommentje:

9mm:

Szerintem teljesen normálisan tettem fel a kérdést, és nem azt kérdeztem hogy "Mit csináljak ha az új pezsgő színű Mercimbe nem rendelhető vajszínű heremasszírozós bőrülés?"

De ha megnyugtat, egyelőre nincs az én autómra pénz, csak ha bejön egy üzlet édesapámnak. Ha nem jön, akkor választok egy olcsóbbat.

De köszönöm az őszinte választ.

2014. dec. 17. 20:40
 8/11 anonim ***** válasza:

Nem tudom mit kell kötekedni szegény gyerekkel, tök normálisan tett fel egy kérdést arra kéne válaszolni.

Nos, hogy válaszoljak is:

De, ez a kicsifiú megkapta apuci autóját feeling. Igen, ki fognak nézni és igen még jobban, ha elárulod, hogy ez bizony a te kocsid. De most komolyan. Ha mindenben azt néznénk mit gondol más, akkor szar életünk volna. Ha te olyan kocsit szeretnél, és megtehetitek hát vedd meg. Sokan le fognak nézni, bezzeg mikor haza kéne valakit vinni akkor te leszel hívva, nyugodj meg :D

Más részről: szerintem amit akarsz, jó kocsi. Egy fokkal jobb a sufnituningolt mai kocsiknál amik a fiataloknak vannak. (mármint megítélés szerint) Szerintem ha tényleg nem a menőzésre meg ilyen dolgokra kell, akkor normálisan fognak kezelni a közeli ismerősök, a többi meg mit számít.

2014. dec. 17. 21:50
 9/11 anonim ***** válasza:

"Tankolni én tankolnám, ugyanis dolgozok"

Biztosítás? Teljesítményadó? Szervizek?

"Nem az a kicsifiú megkapta "apuci autóját" feeling?"

De, az!

2014. dec. 17. 22:27
 10/11 anonim ***** válasza:
Ha bejön a mutyi, vetesd meg.
2014. dec. 18. 00:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!