Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Érdemes ezt az autót megvenni?

Érdemes ezt az autót megvenni?

Figyelt kérdés
[link]
2010. febr. 11. 20:10
 1/10 anonim ***** válasza:
A helyedben azonnal elfelejteném.
2010. febr. 11. 20:12
 2/10 anonim ***** válasza:

Ezt így nem lehet megválaszolni.

Meg kell nézni, biztos kell rá bőven költeni, Ebben a korban a kaszni, és a motor is hajlamos elhagyni magát.

Én nem venném meg, ennyiért kapsz 1 es suzukit is, ami örök darab.

Persze ha pont ilyen autóra vágysz és van rákölteni való pénzed is, akkor vedd meg.

2010. febr. 11. 20:28
 3/10 anonim ***** válasza:

Igazán szép állapotú, bár a motor állapotáról nem tudni semmit sem.

A 380 az némiképp reális lenne, figyelembevéve a felújításokat, bár kérdéses, hogy ez kell-e neked.

Nameg kicsit válság is van. Szerintem 320 környékén próbáld megvenni.

Persze én nem venném meg mert nekem nem jön be, bár régen láttam egy nagyon szépet. Méregzöld volt hátul, és előre felé haladva halvány árnyalatnyi eltéréssel, füstszerűen átmegy világosabb zöldbe. Mindez csilli-villi metálban.

2010. febr. 11. 20:49
 4/10 lodarazs ***** válasza:
Nagyon szép autó, bár a K-jettel biztos lesznek problémák (vagy vannak :) Ha ilyet akarsz, akkor ezt érdemes megnézni.
2010. febr. 11. 21:31
 5/10 anonim ***** válasza:

Ennyi pénzért kapsz egy legalább 10 évvel fiatalabb skoda feliciát.

Én biztos hogy nem vennék ilyen öreg autót főleg nem ennyiért.

2010. febr. 12. 05:34
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz.
2010. febr. 12. 14:46
 7/10 A kérdező kommentje:

Épp, hogy nem olyat akarok, ami mindenkinek van, pl Felicia. Hanem valami egyedibbet, izgalmasabbat. Most is van egy Vectra A-m, de elég unalmas egy autó.

Köszi a tanácsokat.

2010. febr. 12. 14:58
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem kérdezz utána olyan fórumon is, ahol ilyen autók tulajai "gyülekeznek". hátha valaki ismeri és tud róla vmit.
2010. febr. 12. 17:11
 9/10 anonim ***** válasza:
Én a Sciroccoról lebeszélnélek. Mindegyik gazadag fiatal kezében volt és hajtották mindig ha kell ha nem. Ez látszik a kalaptartóban lévő mélynyomó vagymiaz :) Szépnek szép nekem is megtetszett de a motorja lehet hogy kivan :S ha mégis megvennéd először nézd meg a motor alatt lévő műanyag széltolót, hogy ha össze vissza van karcolva meg törött akkor meg ne vedd mert arról árulkodik hogy kenték neki. üdv BoB
2010. febr. 13. 07:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Bízd szakemberre az átvizsgálást.Bár a k-jet miatt biztos lesznek/vannak gondok.Már 10-15 éve is szét volt kopva.
2010. febr. 14. 13:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!