Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mercedes C200 vagy Audi A4...

Mercedes C200 vagy Audi A4 használtan?

Figyelt kérdés
Melyiket érdemes választani elsősorban a szervízigényt, stabilitást, fenntartási költséget figyelembe véve.
2015. febr. 15. 20:08
 1/5 anonim ***** válasza:
A fent felsorolt igényeket figyelembe véve eggyiket sem. Ha ezek kellenek, akkor vegyél Dacia Logant. Prémiumautót fenntartani, szervizelni sosem lesz olcsó dolog és a gyárban sem azért rakják bele azt a sok high-tech kütyüt meg vorsprungdurchtechniket, hogy ne romolhasson el az autó.
2015. febr. 15. 20:34
 2/5 walk w1th mee ***** válasza:
1995-99 es a4est könnyu fenntartani és nem sok bajuk van enyém nyaron lesz egy éve hogy megvan 97es és eddig csak benzint és olajat töltöttem bele..mondjuk az is igaz hogy nem tekerek le vele heti München-Budapestet:D de azért használva van rendesen:)
2015. febr. 17. 09:16
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó! Én is inkább az Audi felé hajlok, viszont a 2000 utániak jobban tetszenek. Neked benzines vagy dízeles van?
2015. febr. 17. 13:17
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem figyeltem, írtad, hogy benzin...
2015. febr. 17. 13:18
 5/5 walk w1th mee ***** válasza:
:D nemgond,benzin.de mondom,sokat gyámbászom szegényt fiatal létemre és mégis egyrégi autorol beszélünk,de még mindig utánna fordulnak az utcán és viszonylag olcsó autó de a formáját nagyon eltalálták és mégmindig jó..ja ismerosomnek is a4es van 2oo3 1.8t de nagyon jol néz ki az egy igazi látványosság még mindig:) abbol is van 1.6os értelem szeruen..dieselrol sem hallottam rosszat,tartós autók, nem pár évre rakták össze őket. szerintem nem jársz rsszul az audival és a mercihez képest alkatrész-árértékben is előnyben van
2015. febr. 23. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!